Фулъм постигна много ценна победа с 1:0 над Хъдърсфийлд и

...
Фулъм постигна много ценна победа с 1:0 над Хъдърсфийлд и
Коментари Харесай

Фулъм спечели дербито на дъното с гол в добавеното време

Фулъм реализира доста скъпа победа с 1:0 над Хъдърсфийлд и се приближи на точка от това да излезе от зоната на изпадащите. Единственото попадение осъществя Александър Митрович в добавеното време. Малко преди този момент Камара пропусна дузпа за домакините.

Мениджърът на Фулъм Клаудио Раниери бе направил две промени спрямо дуела с Уулвърхамптън. Том Кеърни и Лусиано Вето започнаха за сметка на Андре Шюрле и Абубакар Камара, които останаха на скамейката за началото.

Джонатан Хог, Крис Льове и Стив Муние стартираха за Хъдърсфийлд.

" Териерите " бяха по-активният тим през първата част, само че не съумяха да стигнат до нито едни чисто голово положени. Александър Митрович опита няколко удара с глава, само че му липсваше акуратност.

В 62-рата минута Фулъм сътвори най-чистата опция досега. Митрович засече с глава центриране на Рийм, само че Льосъл се намеси великолепно и мазета.

Девет минути преди края Льов блокира с ръка удар на Камара - дузпа за Фулъм. Самият Камара, който взе топката от ръцете на титулярния реализатор Митрович, стреля, само че ударът му бе слаб и Льосъл избави.

Митрович обаче донесе успеха на Фулъм в добавеното време, завършвайки бърза контра на домакините с първия си гол в последните седем мача.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТУК!
РАЗВОЯТ МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК!
КЛАСИРАНЕ ТУК! Премиър лийг 20 кръг, събота 29 декември  Фулъм 1:0краен резулат  Хъдърсфийлд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР