Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец

...
Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец
Коментари Харесай

Fuckup Nights Sofia vol.28 в Кино Кабана

Fuckup Nights е световно придвижване, което се организира всеки месец в над 300 града по света. Fuckup Nights Sofia - събитието, на което намерено приказваме за грешките, неуспехите си и уроците, научени от тях.

На нашата сцена се изправят хора от разнообразни професионални сфери. Осъзнали, че това да допуснеш неточност и да се провалиш е човешко, и е част от пътя към израстването и триумфа.

Хора, задоволително уверени в себе си, подготвени да споделят своята история и опита.

Истории, които ни разсмиват. Истории, които ни просълзяват. Истории, които ни допират и ни карат да се замисим. Автентични и същински!

Наши посетители този път ще бъдат:



Невен Дилков – бизнесмен, пионер в интернет промишлеността и създател на групата компании Нетера, предоставящи телеком услуги и световна съгласуваност. Той е първият българин, председателстващ влиятелната европейска асоциация на различните телекоми – ЕСТА.

Невен е предан на насърчаването на предприемачеството и стартирането на нови бизнес хрумвания. Той е наставник в Launchub и постоянно споделя тази си пристрастеност пред студенти, младежи и представители на бизнеса. Голям покровител на неутралността и прозрачността в бизнеса и ръководството. Има непрестанни и разнородни спортни ползи – каране на каяк в бързи води, дори и по Околовръстното на София.

Предприемаческият му дух го е водил до доста триумфи и провали, само че в това издание ще показа по какъв начин един отлично умислен, плануван, бленуван интернационален бизнес с огромен капацитет може да се сгромоляса и да отвори потребността за… ново начало.



Теа Кусева - амбициозна, изобретателна и с огромни професионални фантазии. Теа обича освен да реализира задачите си, само че и да надвишава упованията.

На 18 годишна възраст отпътува за Лондон и прекарва 3.5 години, изучавайки International Event Management - компетентност, за която е отличена като „ Най -добър студент във випуска си “ при завършването си. Съосновател е на студио за основаване на събития, основано в Лондон. Сред събитията, които провежда компанията са и най-големите конференции в света за Microsoft Excel и финансово моделиране.

Извън работата Теа обича да спортува като за тичането в парка споделя, че е измежду най-хубавите способи да се оправя със напрежението на работното място.

А това, за което Теа ще ни приказва е:

-Как не се възползвах от опита ми в Гугъл и Apple?

- И за какво в никакъв случай не би трябвало да си мислим, че в случай че си съумял един път, ще си сполучлив постоянно?



Иван и Андрей

Иван Христов и Андрей Арнаудов са създатели и ръководители на една от най-големите телевизионни компании в България с 20-годишна история. От 2015 година са водещи и продуценти на риалити на най-популярното предаване в родния ефир „ Фермата ".

През 2016-а двамата основават своя неправителствена организация - „ ДНК - Движение за национална идея “, сплотяваща известни лица от разнообразни сфери на публичния живот, за които битката с демографската рецесия е персонална идея и житейска задача.



От 2020-а година започва новият им план BULGARIA WANTS YOU, който цели да притегли

българи от чужбина назад у нас, само че и да задържи тези, които са тук, като предлага благоприятни условия

за работа и информация за живота в другите райони на страната.

ИВАН: Ние в никакъв случай не сме кандидатствали по публикация за работа, само че знаем някои неща за пазара – неща, научени по сложния метод.

АНДРЕЙ: За доста хора изглеждаме съумели, само че в действителност сме се проваляли в извънредно доста неща, с цел да стигнем дотук.

Заповядайте и станете част от световното семайство на Fuckup Nights Sofia. Нямаме самообладание да ви забележим!

Кога: 14.09.2021

Къде: Кино Кабана/Лятно кино НДК

Отваряне на вратите: 18:30ч.

Още от СЦЕНА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР