Майка е арестувана, защото е вдигнала син, който е блъснал 11 деца във Фресно, казва полицията

...
ФРЕСНО, Калифорния (KSEE/KGPE) – Майката на 16-годишния шофьор, който се
Коментари Харесай

ФРЕСНО, Калифорния (KSEE/KGPE) – Майката на 16-годишния шофьор, който се блъсна в автобусна спирка, пълна с ученици в сряда беше посочена и записана в затвора, след като полицията каза, че е помогнала на сина си да избяга от мястото на катастрофата.

Полицаите казват, че 36-годишната Йесения Рентерия е взела сина си след катастрофата на Cedar Avenue и Tulare Avenue в сряда следобед. По данни на полицията катастрофата е станала малко преди 15.30 часа. когато 16-годишният водач зад волана на товарен автомобил се блъска в автобусна спирка. Свидетели описват превозното средство като шофирано безразсъдно непосредствено преди катастрофата. Инцидентът постави 11 деца в болница.

Шофьор-тийнейджър рани 11 деца на автобусна спирка във Фресно близо до училище.

Рентерия оттогава излезе от затвора, след като плати 500 долара от гаранцията си от 5000 долара, според до офиса на шерифа на окръг Фресно. Тя трябва да бъде изправена пред съда на 21 септември.

Според полицията шофьорът на камиона, който ги е ударил, е видян да се качва в бяло превозно средство, заето от две жени. Полицаите открили автомобила и го спрели. Вътре в превозното средство служителите казват, че са открили непълнолетния заподозрян, сестра му и 36-годишната Аманда Рентерия.

Длъжностни лица казват, че непълнолетният заподозрян е бил арестуван по подозрение за углавно престъпление, блъскане и бягство и обвинения в углавно престъпление. Майка му беше арестувана по подозрение за участие в престъпление след факта.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео, отидете на YourCentralValley.com.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР