Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Политически хроникьор ще е говорител на Елисейския дворец

Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила назначи политическия хроникьор Брюно Роже-Пти за представител на Елисейския замък, който ще поеме поста от 1 септември, заяви Агенция Франс Прес.

Брюно Роже-Пти "ще има задачата да предава обществените изказвания на Елисейския замък и ще употребява за задачата всички средства, с които разполага, в това число акаунта на президентската администрация в Туитър ", се споделя в официално съобщение на Елисейския замък с днешна дата.

Автор на полемични материали, новоназначеният представител на френската президентска администрация е на 54 години. Брюно Роже-Пти стартира журналистическата си кариера в телевизия "Антен 2 " и я продължава в електронните издания "Пост " и "Плюс ", публикуващи произведения на поканени блогъри. Участва също в спортни излъчвания, предавани от телевизия "И-теле ". По време на кандидатската акция на Макрон пропагандира за него в печата.

С назначението на Роже-Пти президентът Макрон се надява да възстановява връзките си с медиите, дестабилизирани от практиките на Елисейския замък, разяснява френският в. "Монд ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР