Френският национал Виктор Уембаняма ще пропусне гостуването на Сан Антонио

...
Френският национал Виктор Уембаняма ще пропусне гостуването на Сан Антонио
Коментари Харесай

Виктори Уембаняма и Лука Дончич пропускат следващите двубои на Сан Антонио и Далас в НБА

Френският национал Виктор Уембаняма ще пропусне гостуването на Сан Антонио против Ню Орлиънс в Националната баскетболна асоциация (НБА) заради болежка в дясното бедро.

За решението загатна треньорът на Сан Антонио Грег Попович след присъединяване на 19-годишния баскетболист при домакинската загуба от Атланта със 135:137, която бе 13-а поредна за Спърс.

Уембаняма приключи с 21 точки, 12 битки, 4 чадъра и 2 откраднати топки за 29 минути на терена за " шпорите " против Хоукс.

„ Опитваме се да го предпазим. Ще забележим какво ще бъде ситуацията с бедрото му след този мач “, съобщи именитият ментор Грег Попович, чийто отбор е на дъното в Западната конференция с баланс 3-15.



В същото време словенската звезда на Далас Маверикс Лука Дончич също ще пропусне идния дуел на отбора си в НБА против Мемфис Гризлис, само че заради персонални аргументи.

Дончич е водещият изпълнител за своя тим дотук през сезона със приблизително по 31.1 точки, 8 битки и 7.9 асистенции за 17 мача от началото на сезона в НБА.

Под въпрост за мача против " гризлитата " е и Тим Хардауей-младши, а преди тази среща Далас Маверикс е 4-и в Западната конференция с баланс 11-6.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР