Френският финансов регулатор подчерта, че Bybit е включена в черния

...
Френският финансов регулатор подчерта, че Bybit е включена в черния
Коментари Харесай

Френски регулатор отправи предупреждение за крипто борсата ByBit

Френският финансов регулатор акцентира, че Bybit е включена в черния лист от 20 май 2022 година и няма право да предлага услуги в крипто региона във Франция.

Autorité des marchés financiers (AMF) напомни , че предлагането на услуги по предпазване на цифрови активи изисква наложителна предварителна регистрация за битка с прането на пари и финансирането на тероризма, както и за използване на ограничения за отбрана на вложителите на дребно.

Съгласно Паричния и финансов кодекс, AMF си резервира правото да предприеме правни дейности за прекъсване на активността на Bybit и блокиране на достъпа до уеб страницата ѝ във Франция. Регулаторът също по този начин посъветва потребителите да останат бдителни, ако борсата приключи услугите си в страната.

Съобщението провокира смесени реакции в X. Някои консуматори приветстваха рекомендациите, до момента в който други подлагаха на критика AMF за “ “.

Един от потребителите на X разяснява:

Bybit е неоторизирана и в други страни. Миналата година борсата се отдръпна от Канада след нараснали условия за надлежна инспекция от страна на канадските админи на скъпи бумаги. Освен това Bybit напусна Обединеното кралство заради строги маркетингови правила, въведени през октомври.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР