Фотограф най-накрая разкри снимки на митичното чудовище от Лох Нес,

...
Фотограф най-накрая разкри снимки на митичното чудовище от Лох Нес,
Коментари Харесай

Пет години по-късно: Фотограф разкри снимки на чудовището от Лох Нес

Фотограф най-сетне разкри фотоси на митичното страшилище от Лох Нес, откакто ги пази в загадка в продължение на пет години. 52-годишната Чи Кели е направила фотосите на създанието от шотландския фолклор преди половин десетилетие, само че не ги е споделила от боязън от обществено присмиване, съобщи " Дейли Мейл ".

Първите 15 фотоси бяха разкрити предходната година, а в този момент подкастът The Cryptid Factor разгласява и проучва всичките 71 фрагмента в свое видео.

Той се надява, че фотосите, направени от Чи Кели, която работи като преводач, ще провокират диспути измежду проверяващите по целия свят. 

Въпреки това мъчно може да се дефинира какво е това, което се вижда в езерото Хайлендс.

Чи Кели споделя, че е била там с 69-годишния си брачен партньор, когато и двамата са забелязали " необичайно създание " да се движи във водата с непрекъсната скорост от дясно наляво на разстояние към 100 метра. След това то изчезнало и повече не се появило.

Чи Кели била толкоз шокирана от видяното на 13 август 2018 година, че се страхувала от насмешки и не споделила фотосите.

Многократно откриватели, подводни фотографи и екипи за търсене са се пробвали да намерят безапелационни доказателства

Но тя била въодушевена от най-голямото търсене на Неси от над 50 години насам през август предходната година, в което взели участие стотици доброволци.

Именно тогава тя събрала храброст да покаже поразителните си фотоси на ветерана ловджия на Неси - Стив Фелтъм, който сложи международен връх за най-дълго търсене на чудовището от Лох Нес - към този момент над 30 години, от базата си в Дорес. 

Снимка: Getty Images

" Това са най-завладяващите изображения на повърхността на този феномен. Надявам се, че публикуването на всичките 71 фрагмента ще провокира интернационален спор и разбор. Това е смисълът на плана ", споделя Стив Фелтъм.

Най-новият подводен уред не е удостоверил съществуването на дълбоководна пролука, където да може да се укрива звярът

" Все още няма пояснение. Не мисля, че това са видри - тези същества са доста по-малки от тези на фотосите. Не мисля, че са и водолази. Също по този начин наподобява, че може да има два обекта. Това сигурно изискват по-нататъшно следствие ", добавя още той.

Много изображения на по този начин нареченото страшилище, в това число известната фотография, направена през 1934 година от полковник Робърт Кенет Уилсън, се оказаха подправени. Това обаче не спря туристите да пътуват до региона всяка година с вярата да видят митичния звяр.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР