Форумът постави своето начало на 9 октомври 2023 г. във

...
Форумът постави своето начало на 9 октомври 2023 г. във
Коментари Харесай

Технически университет – Варна откри официално - Кариерна борса „Електроника и устойчив бизнес”

Форумът сложи своето начало на 9 октомври 2023 година във фоайето на Електротехническия факултет на Технически университет – Варна.

Събитието беше намерено от доцент доктор. инж. Христо Ненов, заместник-ректор „ Научна активност и електронно ръководство ” с думите: „ Скъпи сътрудници, посетители и представители на бизнеса, Добре пристигнали на 4-тата поредна Кариерна борса в Технически университет – Варна! Както всяка година в границите на борсата ще има две лекции и хакатон от компания „ Балев Корпорейшън ”. Надявам се тази кариерна борса да е сполучлива и да затвърди връзките сред студентите и представители на бизнеса във Варна. Успех на всички! ”

Представител на компания „ Балев Корпорейшън ” разгласи началото на Хакатон по механически проблем и даде следното задание - Написване на стратегии за всеобщо произвеждане по посочения чертеж по този подробност, създаден при нас. Той показа, че тяхната цел е да видят в студентите предпочитание и системност в метода на мислене за всеобщо произвеждане.

Форумът продължава до 11 октомври 2023 година от 10:00 до 16:00 ч. във фоайето на Електротехнически факултет.

Можете да се запознаете с програмата от тук: http://bit.ly/3PyUaVk
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР