Фолкзвездата Камелия и журналистката и евродепутат Елена Йончева са станали

...
Фолкзвездата Камелия и журналистката и евродепутат Елена Йончева са станали
Коментари Харесай

Камелия и Елена Йончева – най-късните майки, Бакалова и Дончева забременяха ин витро...

Фолкзвездата Камелия и журналистката и евродепутат Елена Йончева са станали майки на най-късна възраст в родния шоубизнес, откри инспекция на „ Телеграф “.



Огън момичето изненада прелестно своите фенове, разкривайки, че най-сетне е станала майка. " Честит Великден. За нашето семейство е най-великият. Имаме си бебе. Благодаря на всеки, оказал помощ за раждането ти, благо наше всичко ", написа изпълнителката под миловидна фотография, която показа в персоналния си профил във Facebook. Певицата сбъдна фантазията си да стане майка на 52, тя в никакъв случай не е криела, че тематиката с майчинството е деликатна за нея. „ Искам да имам деца и повярвай ми, съм направила всичко допустимо да имам деца. Чисто прочувствено и хормонално, в случай че в миналото опиша през какво съм предходна, никой няма да повярва, че мога да наподобявам по този начин и да съм с всичкия си ", показа преди време тя пред NOVA в искрено изявление за Мон Дьо. Изпълнителката нееднократно е споделяла, че дружно с мъжа до нея, Цветин, желаят да станат родители. Двамата са дружно от 25 години, а неотдавна публично оповестиха, че имат брак, за който множеството им почитатели даже не подозираха. През годините Камелия е споделяла, че трите й бременности са завършвали със спонтанни аборти прибързано. “Загубила си три бременности, очакванията ти рухват, първоначално го пожелаваш като нов подарък или нова ария, след това осъзнаваш, че това е различен тип прекарване и различен тип подготвеност на тялото, мозъка и душата в синхрон да преживеят ”, споделя в друго свое изявление тя точно на 50-ия си рожден ден. 

Щастие

Журналистката Елена Йончева също прояви храброст и стана майка на 51 години. През 2016 година тя роди първото си дете - момченце на име Теодор. Упоритостта й бе възнаградена, а тя безусловно се подмлади от благополучие. „ Приятели, през днешния ден в 9 часа се роди Теодор. Нашият прелестен левент е 3 кг и 50 см. Очакваме да получава и да подарява доста обич и добрина. Благодарни сме на екипа на „ Майчин дом “, които помогнаха на Тео да се появи в този първи ден на пролетта ", написа на стената си във Facebook тогава журналистката. Половинката до Йончева – Пламен, също е с дванадесет години по-млад от нея, само че явно през днешния ден това не би могло да бъде спънка за фамилни взаимоотношения. Двойката имала 6-годишна връзка, преди да се снабди с правоприемник. Според всемирски клюкари даже те не вярвали, че Елена ще успее да забременее на тази възраст и към този момент обмисляли разновидностите за осиновяване.  
Чертичка

19 години след първата си бременност Юлияна Дончева ражда второто си дете на 48 години. „ Искам да дам кураж на всички дами, които след 40-годишна възраст имат смелостта да мечтаят да бъдат майки. Не се съобразявайте с публичното мнение и не разбирам за какво се осъжда раждането на човешки живот без значение от това какви са родителите. Това е голямо благополучие. При метода, по който към този момент се поддържат доста дами, да се приказва за възраст и ограничавания е незаконно ”, споделя по време на бременността си Юлияна във връзка мненията, които получава за втората си бременност. Това е подсилено и от спомагателната вест, че баща на бебето й е 17 години по-младият Станислав Недков-Стъки. Красавицата забременява инвитро. Самата тя споделя, че е минала през няколко несполучливи опита, до момента в който най-сетне не видяла заветната втора чертичка. Бебето на Юлияна се ражда след секцио с размери над 3 кг. Малкият се споделя Станислав и е кръстен на татко си. Дончева има още един огромен наследник от първия си брак, а разликата сред двамата братя е 19 години.

Птица бяла

На 43-годишна възраст ражда второто си дете Еми Стамболова. „ Малко късно за нашите разбирания родих и първата, и втората си щерка, само че тези бременности ме подмладиха и накараха да се усещам същински щастлива “, разяснява пред екип на „ Телеграф “ певицата. Изпълнителката на паметната ария „ Птица бяла “ споделя, че майчинството е най-важната й роля сега, а всичко друго след двете й девойки може да изчака. Еми открива мъжа на живота си в лицето на с 12 години по-младия Халид. В началото, когато двамата се срещат, чувала всевъзможни мнения, свързани с разликата във възрастта им. “Всички ми споделяха, че това е обречена връзка. Но сме дружно към този момент 15 години “, споделя още тя и изяснява, че когато имаш по-млад мъж, няма по какъв начин, би трябвало да му родиш деца. “Второто си дете родих, когато бях на 43. Имаше всевъзможни отзиви, че съм луда да родя на тези години. Но за секунда не скърбя “, искрено споделя тя. 

На 43 години ражда второто си дете и певицата Мария Илиева. „ Със София се усещаме отлично и нямаме самообладание да посрещнем дружно всички провокации и хубавини, които ни чакат! ", написа звездата в Инстаграм. Певицата стана майка за първи път на 40. Първородната й рожба е момче и е плод на връзката й с някогашния футболист Георги Михайлов. Двамата се разделиха малко след раждането на момчето, само че съумяха да запазят положителни връзки.

Чудо

На 41-годишна възраст роди второто си дете носителката на купата „ Мис България “  Ивайла Бакалова. Красавицата съумя да скрие безусловно до самото раждане, че е бременна, като отхвърляше, че ще става майка пред публицисти. Това е първо дете за нея и актуалната й половинка - предприемача Веселин Денков. Запознати описват, че Бакалова е забременяла след няколко инвитро процедури. С половинката й доста желали да си имат свое дете. Мис България има една огромна щерка на 20 години от връзката си с Румен Гайтански-Вълка. „ В навечерието на най-светлия празник желая да благодаря за това прелестно малко знамение. Мечтахме, чакахме те и мощно вярвахме. Добре пристигнала, наша дребна и прелестна Вяра. Светли и благословени празници “, написа в профила си моделката и по този начин заяви новината, че е станала майка за повторно. 

Ицко Финци татко на 83 година, Иван Лечев - на 56

38-годишната режисьорка Лиза Боева подари с момиче своя брачен партньор - 83-годишния артист Ицко Финци, през 2017 година „ Имаме си принцеса! ”, показа тя. Актьорът има и наследник - известния артист Самуел Финци, от първата си жена - пианистката Гина Табакова. Самуел е с 12 години по-възрастен от мащехата си, а разликата сред Ицко и Лиза е цели 45 години. Само на 56 година бе музикантът Иван Лечев, когато стана татко на дребния Константин. Половинката му Евгения Александрова, актриса и певица, е с 19 години по-млада от него, а любовта посред им избухна по време на Music Idol. Макар Жени да е четвърта по ред законна брачна половинка на чаровния китарист на ФСБ, от предходните си бракове той има единствено един, към този момент огромен наследник – Иван-младши, от ефектната мулатка Оля от някогашната БГ естрадна група „ Трамвай №5 “.

Наоми и Бонд родители след 50

Наоми Кембъл посрещна първото си дете на 51 година Супермоделът и актриса показа радостната новина в Инстаграм, където разгласява кадър, на който държи в ръка крачетата на новородено бебе, облечено с бяла рокля на флорални претекстове, която издава, че то е момиче. " Една прелестна дребна благословия ме избра за своя майка. Чувствам се толкоз благословена и горда, че имам тази нежна душа в живота си. Няма думи, които могат да опишат доживотната връзка, която в този момент ще споделям с теб, мое ангелче ", гласи посланието на манекенката към поста й. Холивудската актриса Клои Севини роди първата си рожба на 45 години. Първородният наследник на двойката, кръстен Ваня Севини Макович, се роди в нюйоркската болница „ Синай “. Актрисата споделя, че е извънредно щастлива с Ваня, а раждането на детето е донесло напълно нов смисъл в живота й. Актрисата Рейчъл Уайз стана майка за 2-ри път на 48-годишна възраст. От 50-годишния Бонд тя роди момиченце. Това е първото им общо дете. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР