Фолклорна група въстана срещу кметски наместник. От там твърдят, че

...
Фолклорна група въстана срещу кметски наместник. От там твърдят, че
Коментари Харесай

Фолклорната група на Антоанета Лазарова въстана срещу кметски наместник: Открадна наши снимки, унижава ни

Фолклорна група въстана против кметски наместник. От там настояват, че той ги тормозел, обиждал ги и им откраднал фотосите. Ръководител на тази група е Антоанета Лазарова, която бе една от най-атрактивните претенденти за кмет у нас ппреди време. Става дума за село Гаганица, което е в община Берковица.

" Проблемът е от години. Търпим унижението, подигравките и неприятното отношение на нашия кметски наместник господин Първанов към фолклорната група.



Чашата преля тогава, когато той си разреши да нахлува в пенсионерския клуб и да краде от имуществото от фолклорна група " Златица ". Имаме юбилейна стена за 55-годишнината ни. Преди месец той влезе в клуба и открадна два портрета, оня ден смъкна още три. Тези хора от нашата група не заслужават такова отношение. Погледнете ги и кажете наподобяват ли ви на гъски? Това е отношението на господин Първанов. Той ги назовава гъски, които вървят след мен ", сподели Лазарова.

" Не мога да приема, че един държавен началник може да има такова държание. Не приказвам за персоналното отношение към мен след издигането на кандидатурата ми за кмет. Няма да позволи никога тези хора, които десетки години основават българския фолклор, да бъдат обиждани и унижавани от господин Първанов ", разкри в ефира на " Нова телевизия " някогашната претендент кметица.

Репортерката на " Нова " разкри, че въпросният човек е бил поканен да взе участие в директното включване: " Ние го поканихме, само че той отхвърли да пристигна. Каза, че е взел фотосите, защото са на дами от селото, които са си ги поискали, а по-късно са сложени в читалището. Отрече, че е наричал дамите гъски ".

" Преди 7-8 години получихме публична покана от Скопие да участваме в интернационалния фолклорен конкурс " Александър Македонски ". Поканих го, дадох му цялата документи и го помолих да ни спомага да отидем. Срещата завърши разочароващо за мен. Като погледна какви разноски трябват, сподели - без мен. В последна сметка ние отидохме, само че преди да заминем той върви по домовете на хората да прави кавги, убеждава ги да не потеглят, тъй като той не е съдействал.Заплашва ги, че няма да имат дърва, помощи и работа ", описа още Лазарова в ефира.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР