Фирмите за частен капитал все повече набират пари за закупуване

...
Фирмите за частен капитал все повече набират пари за закупуване
Коментари Харесай

Частният капитал се обръща към нови тактики за набиране на средства на трудния пазар

Фирмите за частен капитал от ден на ден набират пари за закупуване на обособени компании на база договорка по договорка, до момента в който се борят със спада на пазара и вложителите търсят способи за понижаване на таксите за ръководство.

Рекордните 31 милиарда $ бяха вложени от вложители „ договорка по договорка “ предходната година, съгласно данни, предоставени от консултантската компания за частни финансови вложения Triago, противопоставяйки се на по-широкия спад в сключването на покупко-продажби и набирането на средства в промишлеността.

Това е повече от пет пъти сумата, набрана и вложена през 2019 година Повече от 700 компании бяха добити посредством частен капитал в този тип договорка предходната година, повече от два пъти повече от общия брой от преди пет години.

p>

Сред предлагащите или обмислящите този вид покупко-продажби са някои от най-големите имена във финансите, в това число хедж фонда Elliott, американския капиталов колос Hamilton Lane, както и други като европейската кредитна компания Hayfin, споделиха хор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР