Фирмите за частен капитал, включително Apollo Global, KKR, Blackstone и

...
Фирмите за частен капитал, включително Apollo Global, KKR, Blackstone и
Коментари Харесай

Фирмите за частен капитал засилват плановете си да изтръгнат банките от нискорисковото кредитиране

Фирмите за частен капитал, в това число Apollo Global, KKR, Blackstone и Brookfield, форсират напъните си да отпускат нискорискови заеми, навлизайки в територия, доминирана от банки и пазари на обществен дълг.

Базираната в Ню Йорк група Apollo в четвъртък увеличи дълготрайните си прогнози за кредитния си бизнес, като сподели на акционерите, че чака да може да генерира повече от 200 милиарда $ годишно под формата на нови заеми, нагоре от $150 милиарда преди. Това се съпоставя с 97 милиарда $, издадени предходната година, в това число за капиталови категории европейска група Vonovia и Air France-KLM. Обемите са достигнали рекордните 40 милиарда $ през първото тримесечие на 2024 година, се споделя в него.

Съпрезидентът на Apollo Джим Зелтър сподели, че икономическият напредък на Съединени американски щати е подсилен от увеличените обществени и частни разноски за инфраструктурни планове, вариращи от фабрики за произвеждане на полупроводници до планове за чиста сила, подхранваше голямо търсене на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР