Финтех компания от Ню Йорк, която се превърна в основен

...
Финтех компания от Ню Йорк, която се превърна в основен
Коментари Харесай

Fintech в сделка с AI с подкрепена от Brookfield група за плащания в Абу Даби

Финтех компания от Ню Йорк, която се трансформира в главен източник на заеми за дребен бизнес в Съединени американски щати, си партнира с група за заплащания, подкрепена от Brookfield, с цел да се опита да направи същото в Абу Даби.

Biz2Credit подписа договорка за зареждане на данните за заплащания в действително време на Magnati в модели с изкуствен интелект на своята платформа за кредитиране. Това би трябвало да му разреши да посредничи до 1 милиард $ заеми за дребни и междинни предприятия през идващите 18 месеца и същата сума годишно, съгласно Рохит Арора, съосновател и основен изпълнителен шеф.

Capital тъй като заемите ще дойдат от задгранични кредитни фондове и локални банки, сподели Арора. Компанията за разплащателни услуги Magnati беше отделена от First Abu Dhabi Bank и в този момент е мажоритарна благосъстоятелност на канадския колос за дялово вложение Brookfield.

Biz2Credit се надява да стъпи на незадоволително обслужван пазар и да се възползва от мощния интерес на богатото на нефт емирство към поощряване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР