Финландският участник в тазгодишното издание на Евровизия скандализира зрителите, създавайки

...
Финландският участник в тазгодишното издание на Евровизия скандализира зрителите, създавайки
Коментари Харесай

Певец излезе без бельо на сцената на Евровизия

Финландският участник в тазгодишното издание на " Евровизия " скандализира феновете, създавайки илюзията, че е излязъл на сцената без долни дрехи. Изпълнителят, който в северната страна е прочут под името Windows 95 man в реалност не беше гол, само че от самото начало камерите ловко прикриваха предната част на тялото му. Така умелата операторска работа в допълнение укрепи терзанията на феновете, предава Дарик.

Въпреки, че съумя да реализира търсения резултат, Windows 95 man бе прикрил интимните си елементи с бандаж в физически цвят, който се сливаше с кожата му. Костюмът е прочут в киното и малкия екран като " скромната дреха ", която е постоянно употребена за прикриване на интимните зони на актьорите. Именно с такава " скромна дреха " се появи и кечистът Джон Сина на сцената на Оскарите през февруари, до момента в който връчваше премията за костюми.

Windows 95 man  е добре прочут актьор, танцьор и издирван модел, необятно известен във Финландия. Мил и прелестен човек, той е малко свенлив фанатик денем, само че когато облече униформата си - прословутата неофициална тениска на операционната система от 90-те и композиция от дънкови къси панталони - той се трансформира в супермен, гласи неговото показване за " Евровизия ".

Windows 95 man постоянно прави диджей сетове, състоящи се от евроденс и техно шлагери от 90-те.
Песента No Rules! той извършва в дует с Хенри Пииспанен, с който станаха безспорни спечелили на песенния конкурс във Финландия.
 Певец излезе без долни дрехи на сцената на
 Певец излезе без долни дрехи на сцената на

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР