Финансовият хороскоп за май е позитивен и вдъхновяващ за повечето

...
Финансовият хороскоп за май е позитивен и вдъхновяващ за повечето
Коментари Харесай

Финансов хороскоп за м. май

Финансовият хороскоп за май е положителен и въодушевяващ за множеството зодии. Възползвайте се от капацитета даден от звездите. Следвайте препоръките на хороскопа, с цел да постигнете елементарно персоналните си цели.

Овен

За Овните месец май ще бъде положителен и въодушевяващ. Очакват се усъвършенствани позиции в работата, спорта, бизнеса и заниманията. Тези, които работят на постоянни, монотонни, стандартизирани работни места ще реализиран максимален триумф. Както отбелязва астрологичното издание Gotohoroscope, отзивчивите умения и способността за основаване на връзки ще оказват помощ на Овните да решат редица финансови проблеми. Благоприятните аспекти на Юпитер, Марс и Меркурий демонстрират опция за дълготрайни вложения и бързи облаги.

Телец

Пролетният стелиум в знака Телец (април-май) сплотява Уран с Юпитер и открива вероятности за представителите на втория знак във всички сфери на живота. Постиженията ще дойдат по-лесно, без доста старания, само че би трябвало да сте подготвени за смяна. Очаква се разцвет и напредък в работата и финансите. Новолунието в Телец (7 май) ще ви подсети, че с цел да постигнете триумф, би трябвало единствено да извършите крачка напред. Май е идеалното време за засаждане на семена за изобилна годишна продукция в бъдеще. Телецът ще стартира нови планове, ще построи мощни връзки и ще събере екип от съидейници.

Близнаци

Май е сезонът на Близнаците. Навлизането на Слънцето в техния знак от 22 май ще даде подтик на креативната сила, нужна за кариера и приходи. През последната десетдневка на май великодушната Венера ще влезе в Близнаци. Всичко това ще се отрази позитивно на финансовия бранш. Очакват се доста пътувания, договаряния, запознанства и съглашения, които ще ви оказват помощ да се изкачите по кариерната стълбица. Както показва астрологичното издание Astrosage, Близнаците не са застрашени от парични проблеми. Плавният поток от финанси ще ви разреши да се отпуснете и да се насладите на живота.

Рак

Първите дни на май ще бъдат тревожни за Раците. Тогава измереният метод на живот ще надделее над паниката. В допълнение към постигането на задачите през май, Ракът ще успее да заздрави връзките с сътрудници и управление. Приятното другарство ще въодушеви взаимни планове. Вероятно ще има разстройства в потока на средствата и няма да има неизменност. За да изгладите всички съмнения, не би трябвало да харчите спестяванията си, а вярно да планирате бюджета си за месеца.

Лъв

Финансовата страна на живота на Лъва ще бъде постоянна през май. Ингресията на Слънцето в знака Близнаци от 22 май ще даде прилив на сила, ще увеличи интелектуалната интензивност, ще донесе пътувания и контакти. Според астрологичното издание Indastro мощните позиции на Юпитер и Сатурн в хороскопа на Лъва му откриват вероятности за непоклатимост и разцвет. Упорит труд и увереност ще му оказват помощ да реализира задачите си през май. Тъй като Меркурий се върна в директна позиция на 26 април, сменете работата и специалността си през май, купете земя и построете къща.

Дева

Девата ще има сполучлив и работлив месец. Тя ще може да взема решение въпроси, свързани със собствеността, недвижимите парцели и управляващите. Част от приходите ще отидат за прехрана на по-възрастни родственици и деца. Преминаването на Меркурий в знака на Телец в средата на май ще попълни паричните запаси и Девата няма да се тревожи. Както написа астрологичното издание Astroved, забележителен триумф чака тези, които строят жилищни здания и многоетажни търговски комплекси, отдават ги чартърен и получават приходи.

Везни

През май Везните би трябвало да сменят обичайния метод към работата с нов, по-прогресивен. Решете заседнали комплицирани проблеми по други способи. Не се опасявайте от инспекциите, защото ще ги издържите сполучливо. Сигурно ще се забавят нещата, само че вие ще наваксате. Вероятна е метаморфоза на предприятието, преход към ново място на работа или пренасяне в интернационалното поделение на компанията. Слънцето в Близнаци (от 22 май) ще направи този развой по-лесен и ефикасен.

Скорпион

Ретрограден Плутон (от 2 май) ще изисква цялостно погашение на задълженията от Скорпион. Няма потребност да употребявате непознати финанси, с цел да се обогатявате, те няма да донесат мечтаните резултати. Това не важи за заемни средства, ориентирани към развиване на световен бизнес, покупка или строителство на недвижими парцели. През май наблегнете не на харченето, а на правенето на пари. Много Скорпиони ще бъдат нараснали и ще извършват по-сложни задания в нова роля. Може да постигнете триумф и в обществени планове.

Стрелец

През май парите няма да дойдат сами, те би трябвало да бъдат извоювани, само че това ще бъде елементарно за Стрелците. Благодарение на свежи връзки и контакти той ще реши дългогодишни проблеми и ще реализира вътрешна естетика. Нови другари ще станат бизнес сътрудници или ще се причислят към екип, управителен от Стрелец. Предсказуемостта на паричните потоци ще отстрани неуспехите. Не правете спонтанни покупки, планирайте всичко до най-малкия подробност. Ако желаете да подобрите живота си, направете го. Повишаването на комфорта подтиква Стрелеца да печели още повече.

Козирог

През май Козирозите ще би трябвало да поддържат баланс сред работа и персонален живот. Ще има късмет да промените работата и местожителството си - купете или наемете жилище, подпишете контракт с влиятелен шеф. Бизнес пътуванията са по-успешни, в случай че ги извършите при започване на май. Финансовата поддръжка от близки ще се върне при Козирога под формата на дарове и щастливи шансове. Инвестициите и покупките са сполучливи. Не заемайте изчаквателна позиция, действайте самоуверено. Най-големи резултати ще реализиран тези, които работят в областта на изкуството, храненето, образованието, пътуванията и модерните технологии.

Водолей

Ингресията на Венера в Близнаци през третата десетдневка на май ще се отрази удобно на финансите на Водолеите. В същото време не можете да харчите пари наляво и надясно. Дръжте джоба си заключен, отваряйте го единствено за седмично извършване на покупки. Не купувайте скъпи неща, защото те бързо ще се износят. Отложете сходни разноски за юни. Ще се появи източник на спомагателен приход. Използвайте го, с цел да спестите за лятната си почивка. Не губете сериозното си мислене и не се отпускайте, тогава в края на месеца ще се почувствате богат човек.

Риби

Новолунието в Телец (7 май) ще направи сензитивните Риби още по-мнителни. Страхът за финансово благоденствие ще ви принуди да се втурнете в търсене на приходи. Няма място за терзание, защото паричните приходи ще бъдат постоянни. Ако желаете да печелите в допълнение, превърнете заниманието си в източник на приходи. Най-голямо търсене ще имат продуктите за хубост и дизайн, основани от Рибите. Не изпускайте от взор обвързваните правни въпроси. Контролирайте застраховки, наследства, заеми и всевъзможни заплащания, с цел да не останете без средства, поучават от dir.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР