Философът и идеолог на Руския свят Александър Дугин излезе с

...
Философът и идеолог на Руския свят Александър Дугин излезе с
Коментари Харесай

Дугин с първи думи след трагедията: Дори и с кървав терор няма да ни сломят!

Философът и идеолог на " Руския свят " Александър Дугин излезе с първо послание след подлото ликвидиране на щерка си Дария. Той прикани съветските воини към Победа и даде обещание: " Няма да ни пречупят! ". За посланието му

Александър Дугин напряко съобщи, че терористичният акт е осъществен от " нацисткия украински режим ". Даря беше убита пред очите на татко си, напомня малкия екран.

" Тя беше прелестна православна госпожица, патриотка, боен сътрудник, специалист на централните малките екрани, мъдрец. Нейните прояви и репортажи бяха постоянно дълбоки, аргументирани и сдържани. Тя в никакъв случай не е призовавала към принуждение и войни. Тя беше изгряваща звезда при започване на своя път. Враговете на Русия я убиха подло, крадешком… ", декларира Александър Дугин.

Той декларира, че съветският народ не може да бъде грохнал даже с такива " непоносими удари ". Случилото се е опит да бъде сломена волята посредством " кървясъл гнет ", само че враговете на Русия няма да реализират задачите си, твърди той.

" Нашите сърца жадуват не просто отплата или отмъщение. Това е прекомерно дребнаво, не по съветски. На нас ни е нужна само нашата Победа. На нейния олтар постави своя девически живот моята щерка. Така че, победете, апелирам ви! ", приканва Александър Дугин. " Нека и в този момент тя да въодушевява синовете на нашето Отечество за героизъм ".

 

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР