Филмът на Саня Борисова “Никога не е просто секс е

...
Филмът на Саня Борисова “Никога не е просто секс е
Коментари Харесай

Никога не е просто секс: Ники Илиев и Саня Борисова отново заедно

" Филмът на Саня Борисова “Никога не е просто секс ” е към този момент в кината в цяла България. Горд съм с нея, че се оправи с всичките функции: на режисьор, сценарист, ко-продуцент и актриса! От опит знам какъв брой е тегаво. Аз се забавлявах пъклен доста до момента в който снимах и по-късно, когато гледах кино лентата на премиерата дружно с другите хора в залата! Вече може да го гледате и вие! " Това романтично-приятелско самопризнание направи артистът и режисьор Ники Илиев по адрес на някогашната си половинка.

Двамата бяха една от най-коментираните всемирски двойки преди години. Саня и Ники се залюбиха на снимачната площадка на тогавашния сериал „ Забранена обич ” през 2008 година, по-късно минаха под венчилото и бяха женени до 2018 година, когато се разделиха малко след премиерата на кино лентата на Илиев " Нокаут ". Актьорите минаха през персонални турболенции, само че в последна сметка останаха другари и даже след раздялата се снимаха дружно във филми.

Сега Саня Борисова показа своя режисьорски дебют с новата лента " Никога не е просто секс ". Освен че е сценарист, режисьор и продуцент, тя играе и един от четирите основни женски персонажа - този на Мадлен, която е актриса, романтичка, преследваща “истинската " обич.



 

Останалите три основни женски персонажа са тези на Елена Петрова, Елеонора Иванова и Рая Пеева. Те влизат в облиците на Мая - стопанка, Вики - момиче, което преследва фантазиите си в столицата и Ира, безгрижник и богата наследница. И макар разликите посред им във кино лентата, неспособността им да имат пълноценни фамилни връзки, ги сплотява.

Ники Илиев също има роля във кино лентата. Двамата със Саня бяха добър тандем преди години, когато изиграха ролята на влюбена двойка в " Чужденецът ", а след това в " Нокаут " и " Живи митове ". 

И на снимачната площадка, и по време на блестящата премиера преди два дни, Саня и Ники демонстрираха съвършени връзки и мнозина даже се запитаха дали някогашните съпрузи в действителност не са се събрали. Точно като заглавието на кино лентата " Никога не е просто секс " двамата имат доста общи ползи отвън сантименталното въодушевление.



От актьорския състав в " Никога не е просто секс " проличава, че Ники Илиев е блъснал солидно рамо за реализиране на кино лентата. В него са ангажирани голяма част от звездите, с които самият той работи. Работата е толкоз доста, че надали някой мъж би я приключил за някогашна брачна половинка. Такова нещо нормално се прави за човек, на който държиш и с който искаш да бъдеш, а не за подобен, с който предпочиташ да нямаш нищо общо, разясняват в сектора.



В лентата се включва най-близкият сътрудник, другар и съучастник на Илиев в последните години – Башар Рахал, с който пишат сюжета и продуцират двете елементи на хитовия филм „ Завръщане ”. Това е единственият авторски план на Ники, в който Саня не взе участие.

Башар измисля и заглавието на нейната лента – „ Никога не е просто секс ”. Тази ангажираност на приятелския и професионален кръг на някогашния брачен партньор в плана на Саня идва на фона на 4 години, в които тя беше явно отхвърлена и от него, и от хората, с които работи.

Другата звезда в продукцията е младата Елеонора Иванова – изобретение на Ники Илиев в сериала „ Братя ”, който той режисира. Ангажирани са и артисти, с които е работил в „ Скъпи наследници ” – Иво Аръков, Веселин Калановски и Рая Пеева.

Във кино лентата на Саня Борисова вземат участие и Роберт Янакиев, Свежен Младенов и Кирил Недков. 

Самата Саня разказва дебютната си лента като режисьор като филм, който показва актуалната жена през облиците на главните четири архетипa, в търсене на своята мощ, половост, самостоятелност, освобождение от предубеждения и ограничавания. Комедия за женската равноправност, чийто сюжет е построен посредством подигравка, жлъч и умерена доза смелост. Четири дами, изцяло разнообразни една от друга, с безусловно разнообразни характери, ползи, морал и обичай.

Мая - стопанка. Омъжена жена, майка на две деца, изцяло отдадена на фамилията и дома си. Вики - момиче, което тъкмо е приключило междинното си обучение, в дребен недодялан град и на път да преследва фантазиите си в столицата. Мадлен - актриса. Романтичка, в търсене на “истинската " обич. Ира - безгрижник. Богата наследница и безспорен авантюрист по душа.

И макар всичките разлики посред им, въпреки всичко нещо ги сплотява - неспособността им да имат пълноценни фамилни връзки. Именно това само общо нещо сред тях ги събира по време на гледане с таро карти. Така схващат, че са в “кармични връзки " от минал живот, били са четирите дами на един мъж - Султан. Убили са го и в този момент изплащат кармата си… Филм, който ни предизвика да прогледнем по отношение на актуалното отношение към сeкса и любовта.

 
 
 
 
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР