Fibank (Първа инвестиционна банка) и организираха изискано събитие, на което

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) и организираха изискано събитие, на което
Коментари Харесай

Експерти от Fibank представиха актуалните тенденции при продуктите от инвестиционно злато и сребро

Fibank (Първа капиталова банка) и проведоха изтънчено събитие, на което доктор Валентина Григорова-Генчева, шеф " Злато и нумизматика " във показа на гостите настоящите трендове на пазарите на благородни метали при направата на златни и сребърни капиталови монети и кюлчета.

Интересът към вложенията, както в творби направени от капиталово злато, по този начин и към цената му на, нараства непрестанно в международен мащаб. Само преди дни цената за една унция злато доближи исторически връх като мина психическата граница от 2300 $ и упованията на вложителите са през останалите месеци на 2024 година - тя да продължи да пораства.

Г-жа Григорова-Генчева като водещ специалист в региона в България, показа своите упования за това в каква посока ще се движат цената на златото и другите благородни метали и кои ще бъдат главните фактори през годината, които ще оказват въздействие върху тях.

В изисканата конюнктура на единствения членски частен клуб в столицата -, гостите имаха опция да видят от близко някои от най-атрактивните и впечатляващи колекционни серии направени от капиталово злато и сребро, които се оферират в България само от.
 Снимка 660892
Източник:

На извънредно огромен интерес се радваха колекционната серия и серията, които са направени особено по абстрактен план на Първа капиталова банка. Акцент бе и колекционната серия от 5 сребърни монети х 2 тройунции с отчасти позлатяване, които изобразяват София, Ню Йорк, Париж, Токио и Берлин. За България тази серия е направена в лимитиран тираж от единствено 100 броя.

В допълнение към главната тематика на събитието, господин Асен Стойчев, шеф " Частно банкиране " във Fibank показа пред гостите опциите, които могат да открият като клиенти на и да влагат сполучливо на интернационалните пазари, като се възползват и от придвижването на цените на благородните метали.

Гостите имаха опция да получат освен потребна за тях информация, само че и персонална консултация от специалистите на банката. Домакините от се погрижиха за уютната и стилна конюнктура, както и за чудесната селекция от храна и питиета.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР