Фейсбоклуци пускат некролози за известни хораГДБОП издирва киберизродитеЗлосторници обявиха във

...
Фейсбоклуци пускат некролози за известни хораГДБОП издирва киберизродитеЗлосторници обявиха във
Коментари Харесай

Кардиолог научи за смъртта си от сърдечен удар

Фейсбоклуци пускат некролози за известни хора
ГДБОП търси киберизродите

Злосторници оповестиха във фейсбук, че е умряла доцент Красимира Христова - прочут кардиолог и ръководител на Асоциацията по сърдечносъдова образна диагностика. Смъртта ѝ била настъпила от сърдечен удар, откакто тя дала препоръки на хиляди хора по какъв начин да се грижат за сърцето си, пишат фейсбоклуците.

“Синът ми звънна и ми сподели: “Знаеш ли, че са пуснали вест, че си умряла ” и ми прати оповестено във фейсбук ”, описа доцент Христова пред Нова тв. Оказало се, че е направено подправено копие на напълно законен уебсайт за здравни проблеми, без хората то уеб страницата да подозират за съществуването. Затова те дружно с известния кардиолог подали тъжба до ГДБОП и почнало следствие, което би трябвало да откри кой е пуснал злокобната вест.

Доц. Христова прикани за хиляден път хората, които имат някакви сърдечни проблеми, да отидат на доктор, след това да потърсят второ или трето мнение, само че никога да не купуват отпадъци, рекламирани като медикаменти или хранителни добавки по интернет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР