Фестът на лалето по-скъп от почивка в Тунис.Фестивалът на лалетата

...
Фестът на лалето по-скъп от почивка в Тунис.Фестивалът на лалетата
Коментари Харесай

Фестът на лалето по-скъп от почивка в Тунис

Фестът на лалето по-скъп от отмора в Тунис.

Фестивалът на лалетата в Истанбул излиза по-скъпо наслаждение от отмора в Тунис.

Това откри инспекция на „ Телеграф “ при обзор на офертите, които оферират туроператорите в края на март и първия ден на април.

И до момента в който датите за морето в Северна Африка към великденските празници и преди 24 май към този момент са

продадени, то организациите с тридневно пътешестване до Истанбул се пробват да попълнят местата си, като всеобщо вършат отстъпки с 12-13 %.

Въпреки че известният и хубав Фестивал на лалетата на пръв взор излиза доста на ниска цена, като се сметнат разноските, цената набъбва тройно от оповестената.

Така да вземем за пример най-масовата оферта е към 225 лева за екскурзия с рейс плюс три нощувки в хотел три звезди единствено със закуска в Истанбул.

В цената влиза и лидер. Към тази база стартират да се прибавят спомагателните заплащания, в случай че искаш да видиш града, а освен да пазаруваш на ниска цена.

За панорамна обиколка на Истанбул, в която влизат и някои от обектите с лалета,
които обаче ще можеш да гледаш единствено през прозореца,
вадиш от джоба си 30 лева 70 лева броиш, с цел да стигнеш до небостъргача Сапфир,

толкоз коства и визитата на дворците Долма Бахче,

60 лева е кувертът на ресторант с атракции, разходка с корабче по Босфора излиза 40 лева 50 лева е обиколката на нощен Истанбул, а воаяжът с яхта с стратегия на борда и обилна вечеря е 90 лева 70 лева би трябвало да приготвиш за посещаване до Форум Истанбул и аквариум Sea Life.

Нужно е да си предвидиш и разноски за билетчета за градски превоз, сред 75 и 105 лева, в случай че искаш спомагателна седалка в рейса. Нужни са средства и за обеди и вечери. Така единствено за пътешестване, спане и екскурзии е нужно да си приготвиш най-малко 735 лева

В същото време за 8 дни в Тунис плащаш от 800 до 1000 лева Тази сума покрива полетите със аероплан отиване и връщане, четиризвезден разкош с олинклузив и улеснения на плажа на Средиземно море.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР