Феновете от групата на Green Boys Razgrad излязоха с офицална

...
Феновете от групата на Green Boys Razgrad излязоха с офицална
Коментари Харесай

Фенове на Лудогорец: Няма да стъпин на стадиона, ако спортно-техническият щаб не остане

Феновете от групата на Green Boys Razgrad излязоха с офицална позиция след подадените оставки в Разград по-рано денем. Те се оповестиха твърдо в поддръжка на спортно-техническия щаб и заплашиха, че няма та стъпят повече на стадиона, в случай че клубът ги пусне да си отидат.

" Позиция по отношение на станалото напрежение нощес и подалите се оставки: След срамната загуба през вчерашния ден, хора които са минимум отговорни за неприятните мачове на тима си потеглиха, дружно с цялото управление, за което ние не сме съгласни. Човек, който е през цялото време в клуба и е направил какво ли не Лудогорец да е на това равнище сега си подаде оставката изцяло несправедливо, като се има впредвид от наша позиция той няма и грам виновност.

Затова до момента в който спортно-техническият щаб на Лудогорец не се върне още веднъж ние на стадиона няма да стъпим, като го заявяваме обществено! Не е редно хората създали най-вече за този тим, които в тази ситуация са и най-невинни, да поемат отговорността на другите! Само Лудогорец и най-хубавото следва!

 


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР