Феновете от далечни краища като Колумбия и Венецуела носят английско

...
Феновете от далечни краища като Колумбия и Венецуела носят английско
Коментари Харесай

Джуд Белингам донесе на Реал Мадрид нещо невиждано от Кристиано Роналдо

Феновете от далечни краища като Колумбия и Венецуела носят британско име на фланелките си и пресъздават непокътнатата му марка празнуване на гол Христос Изкупителя.

Джуд Белингам е тематиката за диалози – и за мнозина избавител – след хипнотизиращ първи сезон с футболния колос Реал Мадрид. 20-годишният футболист от Уест Мидландс мина там от немския Борусия Дортмунд против сума, която може да доближи £114 милиона.

Майка му Дениз, на 54 години, се е преместила при него и от време на време го оставя на подготовка. Той е вкарал 21 гола – в това число победа против безконечния противник Барселона предходната седмица – с клуба, достигнал националната и европейска популярност.

Това е голямо въздействие върху клуб, който в миналото е броил Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо измежду своите галактикоси – звезди, които се хвалят с равнища на качества, които са отвън този свят. The Mirror съумя да зърне плама от първа ръка. Накъдето и да погледнем, открихме хора от цялостен ​​свят, носещи фланелките на клуба. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР