Феновете на Death In Paradise останаха развълнувани, когато липсващ“ герой

...
Феновете на Death In Paradise останаха развълнувани, когато липсващ“ герой
Коментари Харесай

Феновете на BBC Death In Paradise казват „крайно време“, тъй като „липсващият“ герой се завръща след продължително отсъствие

Феновете на Death In Paradise останаха разчувствани, когато „ изчезнал “ воин се завърна на екраните довечера след дълго неявяване.

Тази вечер феновете бяха извънредно щастливи да видят гущера Хари още веднъж в детективската драма на BBC, откакто не съумя да се появи в цялата тази серия. Феновете ставаха все по-загрижени за това къде може да е Хари, даже се обърнаха към обществените медии, с цел да изразят загрижеността си по отношение на това къде може да е бил CGI гущерът, когато шоуто излъчва идващия си епизод.

Тази вечер DI Невил Паркър и неговият екип проверяват ликвидиране в разгара на спиране на тока в целия остров, само че кой е направил убийството и ще успее ли екипът да разгадае случая в точния момент? Невил също е ангажиран да беседва със своя тайнствен Sunset Chaser, само че кой е индивидът зад екрана и това ли е шансът на Невил да откри любовта?

Споделяйки вълнението си от завръщането на Хари довечера, един почитател написа: „ О популярност богу! Вече можем да прекратим борбата си. Да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР