Феновете на британското кралско семейство нямат време дори да си

...
Феновете на британското кралско семейство нямат време дори да си
Коментари Харесай

10 много мили СНИМКИ от първия учебен ден на принц Джордж

Феновете на английското кралско семейство нямат време даже да си поемат мирис. Около фамилията непрекъснато има все нови и нови вести. Едва неотдавна Кейт Мидълтън и принц Уилям шокираха света с забавното състояние, в което се намира херцогинята, а в този момент бе обявено пореднотго радостно събития.
Малкият принц Джордж потегли на учебно заведение! За нас това е ненадейно, само че децата във Англия потеглят в първи клас на възраст 4-5 години. Момчето прекрачи прага на учебното заведение Томас в Батерси, съпроводено от своя татко.


Кейт не бе с тях, тъй като я мъчи токсикоза. Така бе и по време на предходните две бременности.



Представител на Кенсингтънския замък сподели: " За страдание, херцогинята продължава да не се усеща добре и не може да съпроводи принц Джордж по време на първия му образователен ден ".

Малкият принц показва маниери, ръкостискайки се с ръководителя на учебното заведение Хелън Хелсъм.

След това баща му у госпожа Хеслъм го поведоха към първия му урок.


Само вижте какъв брой благо наподобява принца в учебна униформа.


Между другото, изборът на учебното заведение бе изработен още през месец март. Той доста учуди обществото, тъй като всички се надяваха принцът да бъде забелязан в школото, в което учиха татко му и чичо му.

Годишната такса в учебното заведение на Джордж възлиза на 18 000 английски лири. Освен нормалните университетски предмети, като математиката, британския и естествените науки, Джордж ще учи и предмети като " Разбиране на света ", " Изкуство и дизайн " и " Общество и език ".

Принц Джордж не е единствената звезда в частното учебно заведение. Там са учили моделката Кара Делевин, певицата Флоренс Уелш и актрисата Шарлот Ричи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР