ФЕНИКС (AP) — Прокурорите се завръщат в съда в понеделник

...
ФЕНИКС (AP) — Прокурорите се завръщат в съда в понеделник
Коментари Харесай

Прокурорите се събират отново, след като съдебните заседатели бяха в безизходица в процеса за убийството на границата в Аризона

ФЕНИКС (AP) — Прокурорите се завръщат в съда в понеделник следобяд, с цел да разгласят дали ще възобновят процеса против животновъд от Аризона, откакто предходната седмица правосъдните заседатели изпаднаха в невъзможност дали да или не го осъди за стрелбата по мексиканец в неговия парцел.

Съдебните заседатели по делото против Джордж Алън Кели не съумяха да стигнат до единомислещо решение за присъда след повече от два дни разискване. Съдията от Върховния съд на окръг Санта Круз Томас Финк разгласи погрешен развой на 22 април.

След анулацията на процеса прокуратурата на окръг Санта Круз има опция да повтори делото против Кели — или да приключи делото.

75-годишният Кели беше съден близо месец в Ногалес, който е на границата с Мексико. Собственикът на ранчо беше упрекнат в ликвидиране втора степен на 30 януари 2023 година, убийството на 48-годишния Габриел Куен-Буитимеа край Ногалес, Аризона.

Куен-Буитимеа е живял на юг от граница в Ногалес, Мексико. Той беше в група мъже, които Кели срещна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР