ФЕНИКС (AP) — Безпартийната комисия за президентски дебати, която планира

...
ФЕНИКС (AP) — Безпартийната комисия за президентски дебати, която планира
Коментари Харесай

Комисията за президентските дебати е изправена пред несигурно бъдеще, след като Байдън и Тръмп я заобиколиха

ФЕНИКС (AP) — Безпартийната комисия за президентски диспути, която възнамерява президентски конфликти на всеки избори от 1988 година насам, има нестабилно бъдеще след президента Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп реализираха съглашение да се срещнат сами.

Кампаниите на Байдън и Тръмп оповестиха договорка в сряда да се срещнат за диспути през юни по CNN и септември по ABC. Само ден по-рано Франк Фаренкопф, ръководител на Комисията за президентските диспути, звучеше оптимистично, че претендентите в последна сметка ще одобряват дебатите на комисията.

„ Няма метод да принудите някого да дебатира, “, сподели Фаренкопф на виртуална среща на поддръжници на No Labels, която продължи като застъпническа група, откакто се отхвърли от проектите за президентски билет на трета страна. Но той означи, че претендентите неведнъж са си играли с пропускането на диспути или намирането на други възможности, преди в последна сметка да се появят, макар че един беше анулиран през 2020 година, когато Тръмп отхвърли да се появ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР