Фен сдружението Левски на Левскарите“ официално поиска акциите на Левски

...
Фен сдружението Левски на Левскарите“ официално поиска акциите на Левски
Коментари Харесай

Левски на левскарите става миноритарен собственик на клуба

Фен сдружението „ Левски на Левскарите “ публично изиска акциите на Левски и разгласи, че ще придобие миноритарен пакет от близо 10%, това съобщи Момчил Лазаров, който е член на Сдружението изясни и процеса.

Петър Димитров пък неколкократно атакува мажоритарния притежател на Левски – Наско Сираков, като го упрекна в няколко неистини. По думите на Димитров Сектор Б още веднъж се е извисил в последните месеци, макар че е имало офанзиви към последователите в него.

„ Член съм на контролния съвет на „ Левски на левскарите “. Тръст Синя България взе решението още преди 1 година. Смятаме, че това е най-легитимната синя общественост и организация. С най-вече членове. Всички членове на Тръста са и членове на Сдружението. Да не се случи до момента има няколко аргументи. Имаше предложение, непринудено зародило в дните към напускането на Станимир Стоилов, в случай че мажоритарният притежател трансферира акциите. Тази алтернатива не съществува. Фактически и Сдружението трябваше да ги изиска. Още преди празниците ще се случи, Сдружението ще бъде притежател на съвсем 10% от акциите на клуба “, съобщи Момчил Лазаров.

Петър Димитров дефинира 2023 година като нещастна за Левски: „ Нещастна година за нас левскарите. Година на демаскирането 2022 година бяхме пестник – тим, играчи, управление. През тази година имам право да го приказвам, 2020-а персонално ме помоли Наско Сираков да се обаждам по фенклубове, с цел да гласоподават да вземе акциите. Той говореше, че Панов, Бобата Жечев, Киро Ивков, всеки левскар ще се усеща притежател. Тази година Сираков узурпира тези акции. На 9 април сподели: „ Аз съм мажоритарният притежател “. Никой началник не е казвал „ Ай, сиктир “ на проведените почитатели. Той го сподели на Сектор Б. Седем месеца Сектор Б беше на равнището, за което е основан. Всички чакаха оттова да полетят бомби, да има свастики. Но Сектор Б остави 7 месеца това управление и мажоритарният притежател да ръководи както може. До 1 септември 2021 се видя по какъв начин ръководи, а и в този момент се вижда. Ругаеха Сектор Б, ругаеха децата, само че Сектор Б беше на стадиона. Сектор Б се извиси “.

„ В клуба доминират хора, спуснати от спонсора. Шапки долу пред всеки, който оказва помощ на Левски финансово. Но Левски е основан за истината. Ако желаят да са притежатели, ще имат поддръжка. Но маските паднаха. Хем желаят да са в миманса, хем ръководят Левски. Бъдещето ще покаже, само че отпред на Левски би трябвало да бъде човек с морал. Аз се апелирам на Господ да даде здраве на всички, да даде по този начин да паднат всички маски. В умозаключение, помните ли мажоритарят какво сподели? Събрали са се 7 индивида, любимците на синя България и по този начин нататък. Че сме работили преди него...На Общото заседание персонално предложих господин Сираков за член. Когато му предложих, той сподели „ Не, не, не “. Нито е бил някой срещу него, а той реши да бъде мажоритар. Затова колкото е неприятна година, толкоз е и хубава. Както май 2020-а звънях на фенклубовете, в този момент на мен ми звънят и споделят: „ Сиктир на този мажоритар “.

„ Митко сподели какъв брой хора са дали своят вот. Папазов изчисляваше какъв брой % са 700 000 левскари. На последното заседание имаше 78 акционери. Аз отивам на общи събрания от 2001-ва, такова знамение не е било. Откъде пари се питат? Ами „ Левски на левскарите “ даде 180 000 от членски импорт. Членовете имат концепцията Левски да се върне на хората. Собственикът даде 60 000 лв. по случай празника му. Сираков сподели и една огромна неистина, че „ Левски на левскарите “ е негова концепция. Хубаво е, че има Ютуб и с помощта на публицистите може да се направи сборник на лъжите на Сираков. Управлението на клуба е една неистина – думи на Сираков от 2011-а – дават отговор и в този момент “, добави Димитров.

„ Най-голямата гнусота е, че левскарите са разграничени. Левскарите си обичат тима. Мъри върна левскарството в Левски, бяхме най-откритият клуб. Особено и посредством Пепи Ганев, извънреден специалист. Левски беше подобен, какъвто сме мечтали. Хората не ги интересуваха резултатите, това беше Левски. Когато са се събрали тримата се е взело решение изпълнителният шеф да взима решенията. За мен няма разделяне. Оценката за работата на мажоритарния притежател са разследване. От 6500 на 3500 спаднаха абонаментните карти. Да няма разделяне желаят хората. Този Левски от 1 септември 2021 до 8 април 2023. Спомнете си кои влезнаха при Сектор Б във финала за Купата. Разделението го направи мажортираният притежател. Корпоративност ръководи Левски, както е при вас публицистите в редакциите – спуска се от горната страна и материалът не излиза “.

„ Има една забавна максима в живота, че към върха е мъчно, само че когато се затъркаля топчето от горната страна върви бързо. Борба за шампионата и купа – нищо. Левски е изиграл 22 мача – 11 победи и другите 11 са равни или загуби. Един тим, който има искания да бъде каквото и да е, щом в България не може да си завоюва половината мачове...Инерцията от Станимир Стоилов е изгубено. По злочестина следя нещата в профил. Не съм мислел преди 10 години, че ще се интересувам какъв брой пари изискуем на Национална агенция за приходите. Към днешна дата евентуално Левски е в по-добро финансово положение отпреди 2 години, само че след една ще е по-зле. Никой няма да откликне в бъдеще да подарява, тъй като на всички им омръзна. Освен че стадионът е празен, на хората и душите им са празни. Много грозно е да удариш по масата и да кажеш: „ Аз съм притежателят, набийте си го в главите “. Другото грозно, което направи господин мажоритарният притежател – направи се оценка на клуба, която сподели, че Левски е оценен на минус 12 лв. “. Мисля, че за футболното към този момент е ясно – Левски няма да играе в евротурнирите. Половината доход няма от кое място да пристигна. Може би в четвъртък следва да се зададе въпроса защо ще се борим напролет. Аз съм сигурен, че отново ще се изяснява на левскарите да се дава “, добави пък Никола Бушняков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР