Федералните прокурори казаха, че са получили съобщения от г-н Брансън,

...
Федералните прокурори казаха, че са получили съобщения от г-н Брансън,
Коментари Харесай

Мъже, обвинени в убийството на 3600 птици, включително защитени орли

Федералните прокурори споделиха, че са получили известия от господин Брансън, „ които споделят на купувачите, че е „ на път да убие “, с цел да получи пера от опашка на орел за бъдещи продажби “ и че той „ се ангажира закононарушения ".

Двамата мъже са направили убийства от януари 2015 година до март 2021 година в индианския резерват Флатхед в западна Монтана, съгласно правосъдните регистри.

„ След това обвинените са продали нелегално орли на черния пазар за обилни суми в брой в Съединените щати и другаде “, споделиха прокурорите в правосъдните протоколи.

Г-н Пол, който живееше покрай Ронан, Монтана, ситуиран в индианския резерват Флатхед, действаше като „ стрелец “ и „ спедитор “ в схемата, споделиха прокурорите.

Неговият сътрудник, господин Брансън, който е от Кюзик, Вашингтон, ще пътува от столицата до резервата в Монтана, с цел да се срещне с господин Пол, който ще „ оказват помощ за убиването, превозването и изпращането на скален и царски орел за бъдещи продажби на черния пазар “, съгласно обвинителния акт.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР