ФБР арестува норвежки служител на круизен кораб в Аляска, след

...
ФБР арестува норвежки служител на круизен кораб в Аляска, след
Коментари Харесай

Норвежки служител на круизен кораб, арестуван, след като намушка трима пътници с ножици по време на пътуването до Аляска

ФБР арестува норвежки чиновник на круизен транспортен съд в Аляска, откакто се допуска, че е намушкал трима души с медицински ножици, до момента в който е бил на борда, се споделя в отчети.

Заподозреният, разпознат като Нтандо Согони от Южна Африка, неотдавна беше нает от Norwegian и се качи на круизния транспортен съд Encore в Сиатъл в неделя, оповестява вестник Джуно Емпайър, цитирайки клетвена декларация, подадена от специфичния сътрудник на ФБР Матю Джуди.

Корабът отпътува този ден за едноседмична двупосочна екскурзия до Аляска със спирки, в това число Национален парк Glacier Bay и Виктория, Британска Колумбия.

„ Според правосъдните документи на 6 май 2024 година Нтандо Согони, на 35 година, е работил на круизния транспортен съд, когато други чиновници на кораба са забелязали ответника да се пробва да разположи избавителна лодка “, споделиха от прокуратурата на Съединени американски щати за окръг Аляска в изказване.

„ Согони се свърза с защитата на кораба и го придружи до медицинския център на кораба за оценка.

„ При идва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР