Фалшив профил във Facebook предлага годишна карта за метро срещу

...
Фалшив профил във Facebook предлага годишна карта за метро срещу
Коментари Харесай

Измама с карта за метрото

Фалшив профил във Фейсбук предлага годишна карта за метро против 4 лв., само че в подмяна желае купувачът да уточни три имена, ЕГН и телефонен номер.
 
Ръководителят на отдел „ Контрол и реализация на приходите ” в столичния „ Метрополитен ” Кармен Младенов разяснява в „ Здравей, България ”, че най-вероятно измамата е за събиране на персонални данни.

Имало е позвънявания от хора, които са се поинтересували по какъв начин могат да се снабдят с такава карта. „ Ние обяснихме, че това няма по какъв начин да стане, профилът е подправен, незабавно го докладвахме и се надяваме напълно скоро той да бъде отстранен ”, съобщи Младенов.

Нова машинация с компенсациите за безработица

Той прикани при подозрения хората да се осведомят от формалните източници за цените на транспортните документи.
 
 За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg
  По тематаНова машинация с имейли от КАТ и банкиОнлайн магазини мамят с цената на доставката машинация карта за метро .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->   ×

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР