Фабио Лима стартира престоя си в Левски с два красиви

...
Фабио Лима стартира престоя си в Левски с два красиви
Коментари Харесай

Фабио Лима: Сигурен съм, че можем да спечелим трофей

Фабио Лима започва престоя си в Левски с два красиви гола във вратата на Арда (4:0) и Хебър (1:0). Срещу пазарджиклии бразилецът донесе успеха на отбора си с превъзходно осъществяване от далечно разстояние. 27-годишният футболист приказва в родината си за първите си стъпки в европейския футбол и кое за момента е най-трудното за него в тима.

" Първо желая да благодаря на Бог за гения, който ми даде, с цел да мога да върша това, което най-вече обичам, само че изричам благодарности и на Левски за опцията да играя за подобен огромен клуб и да дойда в Европа. Головете, които вкарах, са резултат от взаимната работа със съотборниците ми, макар че е малко мъчно да поддържам връзка с тях.
 Софиянски: Не мога да си обясня замразяването на Андриан Краев, подобен състезател липсва на Левски
Софиянски: Не мога да си обясня замразяването на Андриан Краев, подобен състезател липсва на Левски

Ето детайлности

Все още не разбирам добре езика. Много съм благополучен и съм сигурен, че можем да спечелим трофей, само че с цел да създадем това, би трябвало да побеждаваме, както го правехме до момента. На верния път сме и всичко ще върви добре ", съобщи Лима пред ge.globo.com.

" Искам да свърша добра работа в Левски и към момента ми е рано да мисля за други неща като трансфер. Правя всичко, което се изисква от мен, и съм доста благополучен. Винаги се стремя да давам най-хубавото от себе си ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР