Евровизия вече не е просто музикален конкурс, на който изпълнителите

...
Евровизия вече не е просто музикален конкурс, на който изпълнителите
Коментари Харесай

Без правила! Певец без бельо се класира за финала на Евровизия 2024

" Евровизия " към този момент не е просто музикален конкурс, на който изпълнителите демонстрират певческия си гений, само че и сцена, на която да изпъкнат с истински визии, фон и цялостна креативна идея.

Сред тазгодишните кандидати, които съумяха освен да провокират вниманието на феновете, само че и да скандализират мнозина от тях, беше финландецът Windows95man.

В тандем с сътрудника си Хенри Пииспанен, къдрокосият шоумен извърши на първия полуфинал парчето No Rules!, като главен акцент в изявата им беше неговото циркулиране по сцената без долни дрехи. Камерите ловко прикриваха предната част от тялото на Windows95man, поради което мнозина заподозряха, че той в реалност пее гол.

Екстравагантният реализатор съумя да реализира стремежи резултат и да провокира дискусия във връзка с визията си, като в края на парчето се видя, че той е поставил бандаж в физически цвят, с който е прикрил интимните му елементи. Подобен, с който единствено преди няколко месеца кеч звездата Джон Сина се появи на премиите " Оскар ".

 

Не бяха малко мненията в обществените мрежи, които окуражиха изборът на Windows95man за театрална визия, обявявайки я като самобитно възмездие към миналогодишното гласоподаване за родната му Финландия от страна на журито. Изглежда точно това оказа помощ да мине първия стадий на надпреварата и да класира родината си за финала на " Евровизия ".

Първите 10 страни, класирали се за финала, са Сърбия, Португалия, Словения, Литва, Украйна, Финландия, Кипър, Хърватия, Ирландия и Люксембург.

Вторият полуфинал е довечера и на него ще вземат участие 16 страни, 10, от които ще продължат напред, с цел да се борят за огромната премия в събота, 11 май.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР