Европейското развитие на България не минава през ГЕРБ. Това заяви

...
Европейското развитие на България не минава през ГЕРБ. Това заяви
Коментари Харесай

Денков видя заварка на мястото на сглобката

Европейското развиване на България не минава през ГЕРБ. Това съобщи някогашният ротационен министър председател Николай Денков в Пловдив през днешния ден.

Той не изключи опцията след изборите на 9 юни ПП-ДБ да договаря с ГЕРБ, в случай че диалозите са за осъществяване на стратегии, само че без присъединяване на Движение за права и свободи.
Господин Пеевски няма място на масата за договаряния. Тази смешка ще използваме: Не сглобка, те имат спойка. Ако тази спойка те съумеят да я счупят, можем да обсъждаме въобще някакви благоприятни условия за договаряния. Докато Пеевски командва освен Движение за права и свободи, а и ГЕРБ, ние нямаме какво да вършим дружно, сподели ученият на Политическа партия.Бихме траяли диалозите с ГЕРБ след изборите от там, откъдето свършиха преди да се провали ротацията, сподели и Атанас Атанасов, съпредседател към момента на Демократична България.На масата слагаме нашата стратегия за промени в бранша за сигурност, в регулаторите, във всичко останало, което беше написано на плана за съглашение и в случай че получим поддръжка, несъмнено, че би трябвало да се опитаме да създадем форма за ръководство на страната. Другото значи да обслужим този модел, който сега съществува, тъй като аз доста добре виждам, че обединението ГЕРБ-ДПС се настани през служебното държавно управление в изпълнителната власт и нямат никакъв проблем да ръководят много дълго, само че това ще бъде пагубно за страната, разсъждава Атанасов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР