Евертън победи с 2:0 Уест Хам на Лондон Стейдиъм, благодарение

...
Евертън победи с 2:0 Уест Хам на Лондон Стейдиъм, благодарение
Коментари Харесай

Евертън нанесе първа загуба на Уест Хам на Лондон Стейдиъм през 2019-a

Евертън победи с 2:0 Уест Хам на " Лондон Стейдиъм ", с помощта на което се изкачи на девето място във краткотрайното класиране. Кюрт Зума (5') и Бернард (33') се разписаха за втория следващ триумф на селекцията на Марко Силва.

Три промени имаше в състава на " зуковете " спрямо последния мач. Педро Обианг, Робърт Снодграс и Лукас Перес започнаха като тиляри. Марк Нобъл и Микейл Антонио останаха на пейката за началото, а Фелипе Андерсон не бе в групата на Уест Хам за днешняи дуел.

Кюрт Зума започва вместо Джери Мина в центъра на защитата на Евертън.

Гостите тотално надиграха своя противник през първата част. Още в петата минута Зума даде задатък на " карамелите ", откакто надскочи Диоп и засече с глава центриране на Снодграс от корнер. Фабиански избави удари на Калвърт-Люин, Сигурдсон и Дин, с цел да се стигне разумно до 33-тата минута, когато Евертън удвои. Ричарлисон и Коулмън направи двойно, след което каптианът на гостите изведе добфре Бернард, който се лекост приключи от близко - 0:2.
A first #PL goal for Bernard #WHUEVE @Everton pic.twitter.com/TIXw591J4z
— Premier League (@premierleague) 30 март 2019 година

В 40-ата минута Фабиански още веднъж избави домакините след удар на Ричарлисон.

На почивката се чуха освирквания на " Лондон Стейдиъм ", провокирани от слабата игра на Уест Хам през първото полувреме. На почивката Чичарито и Антонио се появиха в игра за Уест Хам за сметка на Обианг и Перес. " Чуковете " заиграха по-добре, само че отново не успяваха да основат рискове пред вратата на Пикфорд. В 72-рата минута Калвърт-Люин пропусна да вкара трети гол за Евертън, откакто получи положително подаване от Сиурдсон, само че ударът му мина настрана от задачата. Седем минути преди края пък страховит удар с глава на Ричарлисон срещна гредата. Домакините не съумяха да нанесат нито един удар през второто полувреме.
Евертън изпревари Уест Хам във краткотрайното класиране. " Карамелите " имат точка повече от днешния си съепрник, като заемат деветата позижия. " Чуковете " са на 11-о място.

СТАТИСТИКА ТУК!
РАЗВОЯТ МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК!
КЛАСИРАНЕ ТУК! Премиър лийг 32 кръг, събота 30 март  Уест Хам 0:290 минута  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР