Ето какво написа Медведев в Telegram: Сунак, Шолц, Макрон, норвежки, финландски,

...
Ето какво написа Медведев в Telegram:
Сунак, Шолц, Макрон, норвежки, финландски,
Коментари Харесай

Медведев за войната с НАТО: Няма да имаме избор – ще дойде прословутият Апокалипсис

Ето какво написа Медведев в Telegram :

" Сунак, Шолц, Макрон, норвежки, финландски, полски и други шефове на НАТО не престават да настояват, че " би трябвало да сме подготвени за война с Русия.

И макар че Русия нееднократно е заявявала, че няма проекти за спор с страните от НАТО и Европейски Съюз, извънредно рисковото говорене по тази тематика продължава. Причините за това са явни. Необходимо е да се отвлече вниманието на гласоподавателите, с цел да се оправдаят многомилиардните разноски за омръзналата бандеровска " Украйна ". В края на краищата големите пари се харчат не за решение на обществените проблеми в тези страни, а за война в една непозната за данъкоплатците умираща страна, чието население се е разпръснало из Европа и тероризира локалните поданици. Ето за какво всеки ден водачите на тези страни споделят: би трябвало да се готвим за война с Русия и да продължим да оказваме помощ на Украйна, а затова - би трябвало да произвеждаме повече танкове, снаряди, безпилотни самолети и други оръжия.

Но всички европейски водачи цинично лъжат своите жители. Ако, не дай си Боже, такава война се случи, тя няма да следва сюжета на СВО. Тя няма да се води в окопи с артилерия, бронирани машини, дронове и средства за радиоелектронна битка.

НАТО е голям боен блок, популацията на страните от Алианса е съвсем 1 милиард души, а общият им боен бюджет може да доближи един и половина трилиона $.

Ето за какво, като се има поради несъпоставимостта на военния ни капацитет, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде несъразмерен. Балистичните и крилатите ракети със специфични бойни глави ще бъдат употребявани за отбрана на териториалната целокупност на страната ни. Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият Апокалипсис. Краят на всичко.

Ето за какво западните политици би трябвало да кажат на гласоподавателите си горчивата истина, а не да ги държат като безмозъчни идиоти. Да им обяснят какво в действителност ще се случи, а не да повтарят подправената мантра за подготвеност за война с Русия ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР