Ето как изглежда кортежът на 23-годишната дъщеря на Рамзан Кадиров,

...
Ето как изглежда кортежът на 23-годишната дъщеря на Рамзан Кадиров,
Коментари Харесай

Вижте кортежа на дъщерята на Кадиров: Десет луксозни коли и въоръжена с автомати охрана

Ето по какъв начин наподобява кортежът на 23-годишната щерка на Рамзан Кадиров, която преди година бе назначена на поста министър на културата на Чечения. Както се вижда от видео, разпространяващо се в обществените мрежи, кортежът на Айшат Кадирова се състои от най-малко 10 първокласни коли, а въоръжената й защита също е забележителна. 

 

Интересна информация, обвързвана с дъщерята на Кадиров, се появи преди дни и в " Настоящее время ". Както стана известно при гърмежа на Кримския мост почина съдията от Московския трибунал Сергей Маслов. Руската осведомителна организация ТАСС заяви, че той е един от четиримата починали, пътували в лек автомобил, намирал се на моста сега на детонацията.

 

Любопитна детайлност е, че Маслов е трябвало да гледа дело на американското издателство Condé Nast против стилната компания " Фирдаус ", чийто създател е точно Айшат Кадирова. Искът против Айшат Кадирова е бил за 814 000 рубли и настрана от това неустойки от близо 900 000 рубли, написа " Кавказ. Реалии ".

 

Преди два месеца обаче ищецът изненадващо е отдръпнал желае си и на 19 август Московският трибунал е постановил преустановяване на правосъдното произвеждане. Причината за отдръпването на желае не се оповестява, само че една от версиите е, че това е станало откакто компанията на Кадирова е сключила досъдебно съглашение с ищеца заради това, че казусът прекомерно нашумя в медиите.

Източник:

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР