ЕС трябва да изпълни даденото обещание за старт на ,

...
ЕС трябва да изпълни даденото обещание за старт на ,
Коментари Харесай

Маас: ЕС трябва да изпълни обещанието за старт на преговорите с Тирана и Скопие

ЕС би трябвало да извърши даденото заричане за старт на, съобщи през днешния ден немският външен министър Хайко Маас. Той акцентира, че схваща разочарованието в района от слабия прогрес на процеса на разширение предходната година и пое ангажимент за неговото активизиране.
Бъдещето на шестте страни от Западните Балкани е в Европейски Съюз и Германия е напълно ангажирана с тази цел.
 Хайко Маас: Преговорите със Скопие и Тирана да стартират Хайко Маас: Преговорите със Скопие и Тирана да стартират
Преговорите с Република Северна Македония и Албания да стартират в този момент, изиска немският външен министър Хайко Маас на виртуална среща...
„ Ако вие изпълнявате, ние също изпълняваме. Това би трябвало да бъде нашият метод към разширението на Европейски Съюз в бъдеще ”, сподели Маас по време на онлайн среща със своите сътрудници от Западните Балкани.
Той прикани страните от района да работят за подсилване на върховенството на закона, усилването на битката против корупцията и проведената престъпност, за отбраната на свободата на медиите и основаване на пространство, в което демокрацията може да се развива, да притегля повече задгранични вложения, да основава условия за вероятност за младежите и да спре емиграцията на квалифицирани фрагменти от района.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР