Ергенът показа двоен аршин, което не се хареса на мнозина.

...
Ергенът показа двоен аршин, което не се хареса на мнозина.
Коментари Харесай

Пълен клоун! Ергенът мисли с оная си работа. Изгони Теа, а за същото остави „проникнатата” Валерия

Ергенът сподели двоен критерий, което не се хареса на мнозина. Зрителите на Би Ти Ви останаха потресени от решението на Алек да даде роза на Валерия, откакто разбра истината за нея.

Както се видя от излъчения нощес епизод, Вал си разреши да наскърбява Надя на външен тип. Това доближи до ушите на Ергенът, който обаче по-късно се изложи.

За сходно държание наскоро Алек изгони Теа, която засипа с обиди Виктория. Сега обаче не изгони Валерия, а повода е, че тя повече го възбужда и с нея имат по-голям флирт. Тя даже излъга останалите, че той е „ влезнал ” в нея, т.е. имало е навлизане на срещата им.

Очевидно е, че Александър Младенов е един недоразвит смешник, който мисли единствено за секс. Валерия съвсем му „ пусна ” и той не я изгони, а се прави на сякаш доста обективен мъж.

От тримата Ергени дотук Алек наподобява с най-слаб темперамент. Причината е, че единствено той е под 30 година Един мъж на под 30 година още не е възмъжал изцяло и ненапълно към момента разсъждава като юноша.

Що се отнася до предаването, на финала Алек избира сред Маги и Надежда. За да не обиди нито едната, си потегля самичък. След предаването обаче Магдалена е траяла да му се натиска, до момента в който най-после не се набутала в леглото му.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР