Ентусиасти по алтернативна история, забранена“ археология и теории на конспирацията

...
Ентусиасти по алтернативна история, забранена“ археология и теории на конспирацията
Коментари Харесай

Цивилизация на хуманоидни влечуги населявала праисторическата Земя

Ентусиасти по различна история, „ неразрешена “ археология и теории на конспирацията от десетилетия разискват опцията за съществуването на високоразвита цивилизация на влечуги на Земята в древността.

 Нага
Нага Косвени доказателства за тази догадка са открити в митологията на доста нации – известните змии Нага в индийските епоси и многочислените култове към змията, съществували по света от Европа до Индонезия, антични фигури на странни същества с глави на влечуги и т. н.

 1 - Цивилизация на хуманоидни влечуги населявала праисторическата Земя
Например, ацтекския Бог Кетцалкоатъл, чието име се превежда като „ Пернатата змия “. Сред маите той се е наричал и с името „ Кукулкан “, което се превежда по същия метод. Това творение ненадейно се появява в ацтекския град Толан, афишира се за техен държател и слага основите на тяхната цивилизация, като научава туземците на математика, медицина, астрономия, книжовност, направа на бижута, тъкане и други.

 2 - Цивилизация на хуманоидни влечуги населявала праисторическата Земя
Някои считат, че тези интелигентни влечуги са известните извънземни Анунаки, за които написа Зекария Сичин. Други са сигурни, че това е земна цивилизация, която няма нищо общо с извънземните.Те имат доста имена, само че най-често се назовават „ влечугоподобни хуманоиди “, от време на време „ силурианци “ (в научнофантастичния сериал „ Доктор Кой “ по този начин се назовава античната умна раса на влечуги), или „ лемурийци “ от хипотетично потъналия континент Лемурия, “рептили “.
Какви развити цивилизации са съществували, когато не е имало човешки предшественици? Предполага се, че в тези антични времена са живели влечугите, само че не всичко е толкоз просто.Учени, поддръжници на различната просвета изследват какъв е бил светът преди милиони години и откриват, че преди почти 56 милиона години, 11 милиона години след удара на метеорита, който убива динозаврите, на Земята се е случило едно от най-големите климатични бедствия в нейната история.Четете още: Робърт Монро, Проекта Отворете Порталите и расата на междуизмерните влечугиОфициално това събитие се назовава „ палеоцен-еоценски термичен най-много “ и се характеризира с внезапно изменение на климата, което води до доста стопляне, вследствие на което са изчезнали доста скотски и растителни типове.

 3 - Цивилизация на хуманоидни влечуги населявала праисторическата Земя
Температурата на континентите по това време скача с към 8 градуса по Целзий, а в Арктическите региони стоплянето доближава до 10 градуса по Целзий. Някои учени настояват, че общото повишение на температурата е по-значително – до 15 градуса! Цялата планета на практика изгубва леда и климатът е съвсем като в тропиците.Причините за това чудовищно световно стопляне към момента не са изцяло изяснени и до момента учените като цяло са съгласни, че най-вероятно е „ отговорен “ метеорит или комета, паднала на Земята.В същото време има шокиращо огромно нарастване на въглеродните излъчвания в атмосферата. Това може да бъде обвързвано с метеорит или … е в следствие от високо развита индустриална цивилизация.

 Змия на два човешки крайници в древноегипетска фреска. Кого изобразява?
Змия на два човешки крайници в древноегипетска фреска. Кого изобразява?Това, което се случва на Земята в този момент вследствие на въздействието на човешката активност върху околната среда с цялата ни промишленост е съвсем тъкмо това, което се е случило преди 56 милиона години. Същата опасност за животни и растения, същото повишение на температурата, размразяване на леда и т. н.Звучи злокобно, нали? Но още по-зловещо е, че на нашата планета няма нищо останало от тази цивилизация на влечугите. Те са строили доста градове, заводи, интензивно са добивали потребни изкопаеми, основали са разнообразни машини, с които са замърсявали атмосферата.Не са претърпели пагубното изменение на климата и последователно са изчезнали, а по-късно техният континент е потопен и останките им са се разпръснали по света.Оцелели от тях са се върнали и са научили хората на всичките си познания, като Кетцалкоатъл. Тогава почнали да ги назовават „ Богове “.Но не всички хуманоидни влечуги са доброжелателни. Сред тях има зли, копнеещи за власт, надзор, кръв и жертвоприношения. Явно точно те са останали на нашата планета, надълбоко скрити и контролирайки действителността от дълбините.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР