Ено най-интересното от новия брой на Марица. Пуснаха съмнителен инсулин

...
Ено най-интересното от новия брой на Марица. Пуснаха съмнителен инсулин
Коментари Харесай

Четете в Марица - Шефът на Рефан превзе тротоар в...


Ено най-интересното от новия брой на " Марица ".

Пуснаха подозрителен инсулин в аптеките

Инсулин със подозрително качество се продава в аптечната мрежа. За това сигнализира в " Марица " пловдивчанинът Стоян Варимезов. Човекът страдал от диабет и се лекувал с " Хумалог Микс 50 ". Лекарството си инжектирам самичък.

Свещеници на инструктаж против пожари по Великден

Огнеборци гледат под лупа църкви, манастири и параклиси. Целта е обезпечаване на пожарната сигурност по време честванията на огромните християнски празници Цветница и Великден. Още тази неделя се чака стълпотворение от хора в катедралата " Свети Лудвик " в Пловдив, защото католическата общественост чества Великден. По същото време православните храмове ще бъдат цялостни за Цветница.

Ученици от Пловдив събират пари за „ Нотр Дам ”

С ликвидация на чанти, несесери и аксесоари, които сами са създали от кожа, възпитаници събират пари за спасяването на погълнатата от пожар фамозна катедрала „ Нотр Дам ” в Париж. Професионалната гимназия по кожени произведения и текстил „ Проф. доктор Иван Богоров ” разгласи акцията на старта на Дни на кариерата, които ориентират седмокласниците каква компетентност да изберат.

Шефът на " Рефан " завладя тротоар в Стария град

Къде изчезна тротоарът на една от най-важните улици в Стария град? Това питат живеещите на „ Стоян Чалъков ”, откакто съвременна къща с дебели бетонни колони към този момент го изяде. Домът наподобява много актуален и по никакъв начин не се връзва със наложителния жанр за строителство в резервата. В него е позволено да се подвигат здания най-много до 3 етажа. Тук постройката пораства и с мансарден четвърти етаж. И се оказва, че всичко е законно.

Откриха удушен мъж в гората край Турян

Зловещ сюжет, съвсем като в нашумелия тв сериал " Дяволското гърло ", се разиграва сега онлайн в Смолянско. Труп на мъж беше открит в понеделник в гората край село Турян, а през вчерашния ден стана ясно, че индивидът е бил удушен. Причината за гибелта е потвърдена от тройна съдебномедицинска експертиза. Това заяви на брифинг наблюдаващият делото заместител областен прокурор на Смолян Недко Симов.

Мажеш с четката като торнадо и става съвременно изкуство

Защо фотоапаратите са по този начин изтърбушени, а по какъв начин са издялани хора върху тези огромни бели зъби, попитаха деца от ДГ „ Майчина грижа ” при типа на произведения от изложбата „ Чуйте ни - артистичен разсъдък ” от програмата на Пловдив 2019. После минаха край „ въртележка ” от остарели съветски книги със забодени сред страниците им стръкове в инсталацията „ Дупката на Алиса или блатото на марксистко-ленинската хармония ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР