Емилия роди третото си детенце, което кръсти Жоржина, но покрай

...
Емилия роди третото си детенце, което кръсти Жоржина, но покрай
Коментари Харесай

Бременната Риана пъчи корема с блузката на нашата Емилия

Емилия роди третото си детенце, което кръсти Жоржина, само че около това се появи и друга вест.

Певицата заяви името на щерка си с фотосесия, снимана по време на бремеността. Дотук всичко е наред, само че " блузата " на фолк звездата провокира стихия от крайни отзиви.

На фотосите е в обятията на брачна половинка си Жорж Башур, а за визията си е избрала провокативна дреха. Блуза се състои единствено от ръкави и връзки, които минават през гърдите и корема на певицата. Последователи в обществените мрежи разкритикуваха гневно певицата. Обвиниха я, че дрехата е пошла, вулгарна и би трябвало да я е позор да се снима по този начин бременна.
свързани новини14191на 12.02.2022
Е, това е в България! В Щатите нещата стоят много по-различно. Риана, която чака първото си дете от A$AP Rocky, облече изцяло същата дреха и разноски коремчето си по улиците на Ню Йорк.

Звездата обаче получи най-вече поздравления от почитателите си за смелата и ексцентрична визия, с която показва гордо извивките си.

След появилите се папарашки фотоси на Риана, фолк почитатели побързаха да отбележат идентичните тоалети на двете певици и отсякоха: копира!

Факт, е че фотосите на са направени преди тези на международната поп звезда, само че не може да става дума за прекопирване, а за чисто съвпадане. Очевидно обаче има усет за модерното и провокативното, щом е усетила, че облеклата с връзки, които бяха съвременни при започване на века, се завръщат на мода през 2022 година, написа " Vbox7 ".



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР