Емил Петков, управител на печатница “Ропринт ООД ще бъде отличен

...
Емил Петков, управител на печатница “Ропринт ООД ще бъде отличен
Коментари Харесай

Избраха Емил Петков за печатар на годината

Емил Петков, шеф на печатница “Ропринт ” ООД ще бъде отличен с влиятелното браншово отличие “Печатар на годината ” за 2017 година Наградата за 13-и следващ път ще бъде връчена от Съюза на печатарската промишленост в България (СПИБ). Церемонията се организира на 17 май в огромното предверие на Народната библиотека “Св. Св. Кирил и Методий ”. На събитието се чакат министърът на стопанската система Емил Караниколов и министърът на културата Боил Банов.

Според регламента за премиите на гилдията се съревновават членове на Съюза, посочили значими резултати в региона на печатарската промишленост. Победителите се излъчват от комисия, в която са включени носителите на почетните оценки в годините от учредяването на премиите до момента, ръководителят и основният секретар на Съюза, както и представител на списание “Полиграфия ”. Към момента тя наброява 29 души. Тази година номинацията на Емил Петков е определена измежду общо 5 оферти с огромно мнозинство.
Наградата “Търговец на годината ” пък ще бъде връчена на Лиляна Танчева, шеф на “Елидис ” ООД, която е определена измежду общо 7 номинирани.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР