Емблематичният британски готвач Джейми Оливър сподели как можете да превърнете

...
Емблематичният британски готвач Джейми Оливър сподели как можете да превърнете
Коментари Харесай

Райската рецепта за пуешко ризото на Джейми Оливър е чудесен начин да използвате остатъците

Емблематичният английски готвач Джейми Оливър показа по какъв начин можете да превърнете остатъците от пуйка в необикновено вкусно ризото.

След Коледа доста семейства ще имат хладилници, цялостни с в допълнение месо, зеленчуци и останки от десерти. Добрите моменти могат да продължат с ароматни ястия, които се възползват оптимално от вашите прелестни коледни останки.

Приготвянето на празничен празник може да бъде скъпо занятие, тъй че да се насладите на всяка последна хапка и да не губите никаква храна има да се направи. Джейми Оливър показа своите препоръки за „ троен удар “, с цел да приготвите „ възхитително внимателно “ ядене, употребявайки остатъците от пуешко месо, пуешка кожа и сос.

Приготвянето му лишава единствено 35 минути и ще бъде идеално за цялото семейство или посетители. „ Не е прекомерно комплицирано “, сподели популярният готвач на уеб страницата си. Той добави: „ Дами и господа, позволете ми да ви показва едно от най-хубавите ризото на планетата Земя – то е фино, внимателно и супер удобно,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР