Емануела е твърдо решена да накаже Цецо Андреев за думите

...
Емануела е твърдо решена да накаже Цецо Андреев за думите
Коментари Харесай

Емануела води дело от наказателен характер срещу Цеци от Койнаре

Емануела е твърдо решена да накаже Цецо Андреев за думите и обидите му от ефира на NOVA и за задачата е завела дело против гримьора на колежката си Преслава и плеймейтката Златка.

Гримьор и певица се изпокараха още в първите дни след влизането си в риалити формата „ Биг Брадър:Most Wanted “, когато Цеци от Койнаре „ възпламени фитила “ тъй като Емануела не показа неговото мнение, че Златка е по-красива от Николета Лозанова.

Тогава Андреев стартира да се заяжда с певицата и да я наскърбява.

От устата му в ефир прозвучаха квалификациите „ селянка противна “, „ селянка мръсна “, „ помиярка “, „ зла в червата “, „ мамка й мръсна “, „ тъкмо тая където разведе целия свят “, а седалището й беше несъмнено като „ виснал г*з “.

В своите диалози с други съквартиранти Цецо решително изясни, че Емануела „ по същия метод правела мръсно и на другите певици и по тази причина била скарана с Преслава и останалите… “.

Още по време на „ Биг Брадър “, изпълнителката на „ Без усеща “ съобщи, че ще го държи виновен пред съда за думите изречени по неин адрес в ефира на шоуто, и не щеш ли към този момент извършва заканата си.

След като я атакува и наскърбява Цеци бе заставен да се извини, тъй като осъзна какъв брой доста се е изложил. Тогава той се опита да извърти нещата и да се оправдае, че почнал да наскърбява Емануела тъй като го била номинирала и говорела за неговите зависимости.

И Това обаче бяха пореднните изречени неистини от Андреев. Защото истината е, че той атакува певицата доста преди номинациите.

А за зависимостите му по този начин и не е ставало дума. Защото певицата не говореше съответно за него, само че той дочу думата и се вкопчи в нея, като се разпозна самичък, без да е бил визиран съответно. Тогава той даде обещание да си направи тест за опиати, резултатите от който към момента не са видели бял свят.

Пред кореспондент на LifeOnline.bg Емануела Цветкова удостовери, че към този момент е задвижено дело против Цветан Андреев, откакто нейния юрист е подал нужните за задачата документи на 31 януари 2019 година

Софийски областен съд е образувал наказателно дело от частен темперамент на 4 февруари. Обвиненията са по член 148 за засегнатост, алинея 2 – разпространение посредством електронна медия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР