Ема Робъртс е не само звезда от романтичните комедии, но

...
Ема Робъртс е не само звезда от романтичните комедии, но
Коментари Харесай

Ема Робъртс и любимият ѝ романтичен филм с участието на леля ѝ Джулия Робъртс

Ема Робъртс е освен звезда от сантименталните комедии, само че и огромен техен обожател. Което изобщо не е необичайно, поради че има роднинска връзка с легендата на този вид филми Джулия Робъртс.

Дори неотдавна Ема разкри, че един от хитовите филми с присъединяване на вуйна ѝ Джулия оглавява листата ѝ с обичани. А точно " Сватбата на най-хубавия ми другар " от 1997 година Това съобщи 31-годишната актриса по време на присъединяване си в " Гледайте какво се случва онлайн с Анди Коен ".

По време на шоуто Ема и колежката ѝ Джули Боуен трябваше да отгатват заглавията на разнообразни сантиментални комедии. Сред тях, несъмнено, бе и трансформиралият се в класика филм с присъединяване Джулия Робъртс и Дърмът Мълроуни. При типа на кино лентата Ема незабавно уточни заглавието и непосредствено съобщи: " Този е обичаният ми! "

А на въпроса в чий известен облик е желала да превъплъти през годините, Ема без съмнение уточни Уенди от Питър Пан, написа ET Online. Водещият незабавно направи отпратка към кино лентата от 1991 година " Кук ", в който Джулия Робъртс влиза в ролята на Тинкърбел.

Дори в новия сантиментален филм, в който взе участие младата актриса, може още веднъж да се откри връзка с Джулия Робъртс. В Maybe I Do, чиято премиера бе напълно скоро, Ема си партнира с Ричард Гиър - където двамата играят татко и щерка. А Ричард и Джулия са една от най-емблематичните двойки в киното. " Преди фотосите на кино лентата гледах " Булката дезертьор " и, несъмнено, " Хубава жена ", сподели преди време Ема пред ET Canada. " И е отлично, даже толкоз естествено някак, че в този момент ще играя дружно с Гиър, освен това той ще бъде мой татко. Така се усещам още по-близко до своята вуйна. "

Освен в киното, Ема може да се похвали с триумфи и в персонален проект. Наскоро тя се впусна в сантиментална връзка, откакто се раздели с Гарет Хедлънд, който е татко на дребния ѝ наследник. Новата половинка на звездата е 32-годишният артист Коди Джон и двамата нееднократно към този момент са забелязвани да прекарват времето си дружно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР