ЕЛДОРАДО ДУ СУЛ, Бразилия (AP) — Прогнозират се още проливни

...
ЕЛДОРАДО ДУ СУЛ, Бразилия (AP) — Прогнозират се още проливни
Коментари Харесай

Прогнозите за влошаване на наводненията в южната част на Бразилия, където често остават само бедните

ЕЛДОРАДО ДУ СУЛ, Бразилия (AP) — Прогнозират се още проливни дъждове за към този момент наводнения щат Рио Гранде до Сул в Бразилия, където са доста от останалите небогати хора с лимитирана дарба да се придвижват до по-малко рискови зони.

Повече от 15 сантиметра (близо 6 инча) дъжд може да падне през уикенда, съгласно петъчния следобеден бюлетин от бразилския народен метеорологичен институт. Освен това има огромна възможност ветровете да се усилят и равнищата на водата да се покачат в лагуната Patos до столицата на щата Порто Алегре и покрайнините.

Карлос Сампайо, на 62 години, живее в ниско - общественост с приходи до стадиона на футболен клуб Гремио в Порто Алегре. Двуетажният му дом служи и като състезателен бар.

Въпреки че първият етаж е наводнен, той сподели, че няма да напусне, частично заради боязън от мародери в своя квартал с висока престъпност, където полицията преследва щурмови пушки, до момента в който патрулират по наводнените му улици. Но Сампайо също няма къде другаде да отиде, сподели той пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР