Експертът по пестене на пари Мартин Луис издаде предупреждение към

...
Експертът по пестене на пари Мартин Луис издаде предупреждение към
Коментари Харесай

Мартин Люис предупреждава, че готвенето с използване на въздушен фритюрник за важна работа вместо фурна не е „добра идея“

Експертът по икономисване на пари Мартин Луис издаде предизвестие към тези, които обмислят да сменят своите фурни с въздушни фритюрници. Финансовият гуру, който се трансформира в източник на препоръки за понижаване на разноските, задава въпроси по отношение на тази съвременна промяна на кухни, изключително откакто мнозина сграбчиха фритюрници Ninja и Tower в лудостта на Черния петък.

Представени като по-икономична опция на обичайните фурни, някои запалянковци даже възнамеряват да пекат своите празнични пуйки в тези компактни готварски печки. Но по време на чат в предаването This Morning на ITV, както оповестява Wales Online, Мартин изрази подозрение дали изгодите от спестяването на сила в действителност са налице.

Той попита: „ Чух те в шоуто да споменаваш, че някой ще Пригответе коледна вечеря във фритюрник, по този начин ли е? Ако това се прави от енергийни аргументи, бих бил малко песимистичен дали това е добра концепция. "

Мартин обясни терзанията си, като сподели: „ Ако се прави за усет, не желая да се наме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР