Експертът по хранене проф. Тим Спектър изготви своята бърза рецепта

...
Експертът по хранене проф. Тим Спектър изготви своята бърза рецепта
Коментари Харесай

Професор Тим Спектър обяснява здравословния обяд, който може да се приготви само за пет минути

Експертът по хранене проф. Тим Спектър изготви своята бърза рецепта за обяд, която освен е лесна за подготвяне за пет минути, само че и е доста добра за твоето здраве.

Гуруто на генетиката на Кралския лицей в Лондон и мозъкът зад здравното приложение Zoe, Тим Спектър, постоянно получава въпроси по отношение на обедния си обяд. Професорът кулинар се кълне в храна, богата на полифеноли, които са първенци в понижаването на кръвното налягане, защищават от рак, сърдечни болести, диабет и даже остеопороза. Освен това той прибавя някои ферментирали лакомства за здравето на червата, които също могат да понижат равнищата на инфектиране.

В Instagram той показа: „ Един от въпросите, които ми задават най-често, е какво в действителност хапвам? Когато става въпрос за обяд, постоянно желая да сведа до най-малко времето си в кухнята и да максимизирам времето си, наслаждавайки се на храната си. доста растителни точки за по-малко от 5 минути. Проста композиция от авансово сварена леща (от пакет, само че можете също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР