Ексклузивно в Narod.bg – наш репортер се сдоби със снимки

...
Ексклузивно в Narod.bg – наш репортер се сдоби със снимки
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Ето го котето на Мая Нешкова – 11-годишната Ади пострадала от ръката на Крум Зарков

Ексклузивно в Narod.bg – наш кореспондент се снабди със фотоси на котето на Мая Нешкова, което потърпевшо от ръката на правосъдния министър Крум Зарков при съседски скандал през 2020-а!
 Снимки на котката след челния конфликт с Крум Зарков
Заедно с фрагментите, които цензурираме, източник на Narod.bg даде и епикризата на котката – 11-гошишната Ади, която е призната за лекуване с изнемощялост, липса на вкус и „ куцота в челен десен крайник ”.

Писаната е изтърпяла хирургична обработка на цирей, което излиза наяве от медицинските документи.
 Епикризата след прегледа на Ади
Цялото лекуване на котката е лишило 12 дни.

Според информацията, която Narod.bg извънредно разгласява, певицата Мая Нешкова и брачният партньор ѝ Кирил Икономов отглеждат общо 9 котки и 4 кучета в жилището си от 380 кв. м, намиращ се на бул. „ Дондуков ” 23 в София.

Целият екшън е разказан в документа:

Реклама

Ето какво е разшифрованото пояснение, което Зарков дал пред ченгетата през 2020 година, когато станал случаят:

„ Часът е среднощ в събота против неделя. Чувам мощен тропот на входната врата. Вижда се контур на мъж зад нея и аз отворих, с цел да видя какво се случва. Отваряйки вратата, в коридора ми се втурна котка. Очевидно животното е било заклещено сред вратата и подплашено стартира да скача из целия апартамент.

Катери се по стените, бута мебелите. В дома ми живеят двете ми деца. Синът ми на 6 година спи в легълцето… За да не скочи в креватчето на дребното ми дете на 1 година и 6 месеца, аз хванах котката с ръце, при което тя стартира да ме хапе и дращи.
 Документът демонстрира, че Мая Нешкова изцяло законно отглежда 9 котки и 4 кучета в просторния си апартамент от 380 кв. м
Ръцете ми щедро кървяха, когато изнесох котката отвън жилището. В този миг се разсъни брачната половинка ми, която се стресна от това да ме види измежду нощ, облян в кръв.

Държа да подчертая, че виновността не е моя “.

Очаквайте единствено в Narod.bg какви са провалите по самия Крум Зарков след срещата от третия тип с котката Ади
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР