Екипажите на хеликоптери Ка-52М с неуправляеми ракети унищожиха пункта за

...
Екипажите на хеликоптери Ка-52М с неуправляеми ракети унищожиха пункта за
Коментари Харесай

Руското МО: Модернизираният Ка-52 унищожи контролния център на ВСУ в посока Луганск

Екипажите на хеликоптери Ка-52М с неуправляеми ракети унищожиха пункта за ръководство и бронираната техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в посока Луганск. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

" Екипажите на армейската авиация на хеликоптери Ка-52М в състава на ударна група направиха нахлуване с неуправляеми авиационни ракети по опорни пунктове и живата мощ на съперника в Луганско направление. По време на бойната задача за поддръжка на сухопътните сили водачите на армейската авиация изстреляха ракети по координатите на на самолетния стрелец и погубен център за ръководство и бронирана техника на украинските въоръжени сили “, оповестиха от военното ведомство.

Както означи командирът на екипажа на хеликоптера с позивна „ Ориентир ”, бойната задача включваше нахлуване против районна цел и укрепен регион на съперника.

" В избраното време отидохме в избрания регион, изпълнихме бойната задача. Слава Богу, всичко е наред, върнахме се ", сподели той във видео, публикувано от Министерството на защитата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР